takze,tu citam,ze moc pomaha na akne...fuj,ale ak je to pravda,nech...len neviem,ako na to...vycikat sa,kedy? rano? vecer? potierat si to? ci umyt? ci co....kto s tym ma skusenosti? piste a bude srandy kopec pri cikani :P
Akné a moč?
Zdravý moč je sterilný !!!!!
MOC, zamyslime sa nad tym... Preco by to malo byt az take prospesne? Podme na to logicky. Telo sa zbavuje pomocou mocu skodlivych latok v tele, tak preco by to malo byt prospesne? Mozno pokozke to pomoct moze, aj ked je to divne, ale pit to? A to uz preco? Ved ked to predsa nase telo uz raz vypustilo von z tela ako nepotrebne, tak preco mu to opat dodavat?
henuska a si prirodzene biela ako stena? Myslim, ked nie si opalena. Lebo ak nie, tak ti moc urcite kozu nevybieli, to nie je peroxid :)Opalenie ti tak ci tak nevydrzi celu zimu!
neviem,ci ti to moze nejako vytahat pigment...ale radsje svetla pokozka bez akne,na ktoru si mozes dat jemnu vrstvu make-upu...ako opalena a nezdrava....mne to riadne pomaha
to vazne nikto nevie poradit? chcela by som to vyskusat ale bojim sa ze budem biela ako stena
pocuvajte, mozem si dat moc na tvar ked ju mam opalenu, taku hnedu este z leta? mozem z toho vybeldnut, ze sa mi zosupe koza a narastie nova BIELA :( ?