Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akné a moč?

peaty

MOC, zamyslime sa nad tym... Preco by to malo byt az take prospesne? Podme na to logicky. Telo sa zbavuje pomocou mocu skodlivych latok v tele, tak preco by to malo byt prospesne? Mozno pokozke to pomoct moze, aj ked je to divne, ale pit to? A to uz preco? Ved ked to predsa nase telo uz raz vypustilo von z tela ako nepotrebne, tak preco mu to opat dodavat?

damian

Ja nie som baba, xixi! Najlepsie je ranny, odstaty v otvorenej nadobe. Najlepsie odstaty tri dni. Moc sa najlepsie aplikuje pred spanim, lebo vtedy sa koza najviac regeneruje. Avsak, nic sa nestane, ak si das neranny moc a neodstaty, ale ma to mensi efekt.

silviaaa

baby a ten moc musi byt len ranny ?lebo rano som bola cikat a zabudla som si ho odlozit ale od rana som este nebola cikat mozem si aj ten dat lebo som zufala mam same vyrazky a plet si potom mam aj nakremovat ?

jiji

henuska a si prirodzene biela ako stena? Myslim, ked nie si opalena. Lebo ak nie, tak ti moc urcite kozu nevybieli, to nie je peroxid :)Opalenie ti tak ci tak nevydrzi celu zimu!

noonaa

neviem,ci ti to moze nejako vytahat pigment...ale radsje svetla pokozka bez akne,na ktoru si mozes dat jemnu vrstvu make-upu...ako opalena a nezdrava....mne to riadne pomaha

henuska

pocuvajte, mozem si dat moc na tvar ked ju mam opalenu, taku hnedu este z leta? mozem z toho vybeldnut, ze sa mi zosupe koza a narastie nova BIELA :( ?

damian

KRUTNAVA, MOC SA PIJE A JE NEVYCISLITELNA RADA PROBLEMOV - OD NADCHY PO RAKOVINY, KDE MOC JE EXTREMNE DOLEZITY LIEK.