takze,tu citam,ze moc pomaha na akne...fuj,ale ak je to pravda,nech...len neviem,ako na to...vycikat sa,kedy? rano? vecer? potierat si to? ci umyt? ci co....kto s tym ma skusenosti? piste a bude srandy kopec pri cikani :P
Akné a moč?
aha,cize ten odstaty je silnejsi,cize viac zaucinkuje...lebo akurat ho mama citim,ze nejak to rychlo stahuje a vysusuje,tak super...dik :)
no,dako sa neviem z toho vysomarit...ale myslim,ze nejaky 2stupen...ale u mna je to tak,ze bud som mala super plet,alebo fakt,ale fakt strasnu :( bolavu,zapalenu a nie a nie sa zahojit,ani zamaskovat....a dost mi toto pomaha....len strasne davam pozor,co zjem
idem to zistit,aky som mala stupen a napisem ti....chcela by som to pouzivat kazdy den,ale neda sa vzdy,bo u man spava úpriatel...tak,kazdy druhy den,bud rano,abo vecer....
damian- prosim ta,je ozaj lepsi odstaty moc? dnes som si prvykrat dala odstaty,a dako neviem,inak to citit....v com je lepsi ?
noona: kedy a ako casto si to davas? aky stupen akne si mala pred zacatim pouzivania(zistis na google, do obrazkov das vyhladavanie ,,acne grade I" alebo II, III, IV
mne to zacalo ucinkovat,tak viditelnejsie 3ti den.....s mensimi pauzami to pouzivam uz 3 tyzden,plet mam podstatne krajsiu,az na dnes....trosku sa to zhorsilo,ale asi stres a cokoladka spravili svoje...tak som si to hned aplikovala a zase sa to lepsi...
Mocovina je vlastne diamid kyseliny uhlicitej-cize za 2 vodiky je 2x amid NH2.
aj mna by zaujimala odpoved na prispevok podo mnou
po akom case vam to zacalo ucinkovat? lebo ja stale nevidim ziadne vysledky :((( som uz zufala, odpovedzte prosim