takze,tu citam,ze moc pomaha na akne...fuj,ale ak je to pravda,nech...len neviem,ako na to...vycikat sa,kedy? rano? vecer? potierat si to? ci umyt? ci co....kto s tym ma skusenosti? piste a bude srandy kopec pri cikani :P
Akné a moč?
a ak uzivam nejake doplnky stravy,alebo antiku,moze t neblaho ten moc ovplyvnit?
Noonaa, koncentrovany moc na zaciatku 'vytahuje' spinu a toxiny z koze na tvari a tak je normalnym prejavom, ze sa na zaciatku liecby zda, ze sa pokozka zhorsila. Aj pri detoxikacii tela (pri hladovke a diete) cloveku na zaciatku byva zle, ale to len a len preto, lebo sa z tela zacinaju uvolnovat toxicke latky nazbierane pocas zivota. Tak bud trpezliva.
ludia kaslite na moč,moč ma ucinky na rany,ale nemyslim si ze je to navhodnejsi prostriedok na akne...ja som to raz vyskusal a keby to bolo super tak to robim aj nadalej..ale neboolo to ono..takze radsej zineryt,alebo aknenormin...nieje to toxicky jed!
no,uz druhy den sa mi zhrorsila plet....asi od vtedy,co pouzivam odstaty moc....moze to byt tym? mam aj stres momentalne,ale nejem nic,co by mi malo skodit :(
zmizli niekomu z toho pehy? alebo horsie, zväcsili sa?
uz nelietaju...a ak,tak myslis,ze mucha by si dala moj moc? :D
sa nebojis ze ti tam naleitaju nejake muchy?
myslim,ze to potrebuje vzduch,ja to mam otvorene na balkone
ten odstaty moc mam skladovat otvoreny alebo staci ked je aj v zatvorenej flasi? nechcem aby pachol cely dom