Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akné a moč?

:o)))

ja som tomu tiež spočiatku neverila, a bolo mi to nepríjemné, no teraz to beriem normálne a stojí to zato, takú čistunkú pleť akú mám teraz som ešte nemala. Neviete niekto, prečo je tomu tak?? Aké látky moč obsahuje?

alexia

a nevadi ked si davam vecerny? tiez to zabera? lebo rano si to nechcem odkladat lebo nebyvama sama a nechcem aby o tom vedela moja rodina... xixi

damian

MOC je vhodny na akekolvek kozne choroby. Na hojenie po akne sa tiez pouziva MED (domaci samozrejme). Med ma antisepticke, protizapalove ucinky a preto sa rany a zapalene miesta dobre hoja. Pouziva sa aj pri popaleninach. Vlastne, med ma podobne ucinky, ako moc. Med sa zvycajne zriedi s teplou vodou a nanesie na tvar. Moja priatelka pouziva moc, lebo ma vyrazky. Ja pouzivam med, na moju suchu plet (na tvar).

johny55

NA AKE VYRAZKY JE MOČ NAJVHODNEJSI? JA MAM TOTIZ VIACEJ TAKE PODKOZNE FLACIKY,KTORE MI OSTAVAJU PO AKNE...AKNE MAM TAK STRIEDMO..TIE FLACIKY SI VSAK HROZNE LEBO SA ICH NEVIEM ZBAVIT....DAMIAN MYSLIS,ZE MOČ JE NATO VHODNY? ALEBO ANI NIE?

cikanica

ja si to natieram na seba zakazdym ked idem cikat... moze mi to uskodit? ked vela pijem je to aj kazdu polhodinu skoro.