Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akné a moč?

alexia

co je lepsie moc alebo med? dneska som si dala ten trojdnovy ale mala som ho cely cas v uzavretej flasi (vadi???) a strasne mi to smrdelo...

damian

Medma protizapalove, antobakterialne, antisepticke ucinky. Dokonca sa md pouziva aj pri popaleninach a pooperacnych ranach na rychlejsiehojenie.

damian

U toho kremu sa pouziva prirodna latka Glycolic acid (vytazok z grepov, ananasu, cukrovej trstiny...), ktore je volne dostupna v prirode a predsa tento kremje nenormalne drahy. Preco nepouzit moc alebo med (med zriedeny s trochou teplej vody. Domaci med ma nespocetne mnozstvo mineralov a vitaminov a prirodnych kyselin a teda je omnohe viac prospesny pleti, ako akysy Vychi. Pozri sa na zeny v afrike, ake maju krasnu hladku plet. Myslis, ze poznaju tento krem?

damian

Vitaminove, mineralove a enzymove doplnky stravy su prospesne a aj pre moc a jeho kvalitu. Antikoncepcia zasahuje do hormonalnej sustavy tela. Prave koli antikoncepcii maju aj relativne stihle dievcata siroke boky. Avsak, netreba sa bat pouzit moc ani napriek tomu, ze beries antikoncepciu.

noonaa

damian- velmi velmi pekne dakujem za tvoje rady,naozaj si to vazim...nemam s tymto totiz skusenosti...takze,ked sa trosku vyhadzem,je to vlastne ok....a co si myslis o vichy normaderm nocny? ked uz sa tak vyznas:)))