takze,tu citam,ze moc pomaha na akne...fuj,ale ak je to pravda,nech...len neviem,ako na to...vycikat sa,kedy? rano? vecer? potierat si to? ci umyt? ci co....kto s tym ma skusenosti? piste a bude srandy kopec pri cikani :P
Akné a moč?
mozem pouzivat moc aj ked pouzivam isotrexin ktory mi predpisala kozna?
co je lepsie moc alebo med? dneska som si dala ten trojdnovy ale mala som ho cely cas v uzavretej flasi (vadi???) a strasne mi to smrdelo...
mne sa to zhorsilo na jeden den....a dnes je to podstatne lepsie.....takze pohoda:) a liecime dalej...ciky cik :)
ako dlho trva to "zhorsenie" pleti na zaciatku pouzivania mocu? po akej dobe mi vidno ze plet je lepsia?
ok a medik s vodou hoji,alebo "premasni"...teraz mam taku zapalenu plet,ze sa bojim,vies.....
U toho kremu sa pouziva prirodna latka Glycolic acid (vytazok z grepov, ananasu, cukrovej trstiny...), ktore je volne dostupna v prirode a predsa tento kremje nenormalne drahy. Preco nepouzit moc alebo med (med zriedeny s trochou teplej vody. Domaci med ma nespocetne mnozstvo mineralov a vitaminov a prirodnych kyselin a teda je omnohe viac prospesny pleti, ako akysy Vychi. Pozri sa na zeny v afrike, ake maju krasnu hladku plet. Myslis, ze poznaju tento krem?
johny- tebe to nepomohlo,ale mne ano....nechaj ludi,nech skusia sami a vyberu si:)
damian- velmi velmi pekne dakujem za tvoje rady,naozaj si to vazim...nemam s tymto totiz skusenosti...takze,ked sa trosku vyhadzem,je to vlastne ok....a co si myslis o vichy normaderm nocny? ked uz sa tak vyznas:)))