Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akné a moč?

pentium

inak ten moč,na kne fakt funguje,ja to pouzivam druhy den ,a je super,rany ssa ryxlo hoja,prvy den som si myslel ze sa mi to zhorsuje,ale teraz vidim vysledky,je to fakt super!!!

sasa

Ahojte,zaujal ma prispevok od Damiana,aj ja uznavam menej chemie,ktora sa dostava cez kozu do tela a potom sa cudujeme z coho je rakovina...mam tiez velky problem s aknem,za 15r.som toho vyskusala az moc,ale nic nepomohlo,asi len zhorsilo,na zaciatku pomoze ten pripravok ale ked si zvykne pokozka uz nepomaha,ale ten moc je urcite lepsie a neviem preco sa robime fajnovy,.stary ludia sa tak liecily s mocom

RNG

Vnutorne pouzivanie drevenneho uhlia ci vlastne aktivovaneho uhlia je na Slovensku dobre zname(Citrocarbon, Carbantox) a schopnost tahat toxiny cez kozu tiez(kupele, morska voda, blatove a aktivovane zabaly)
Absorbcna(adsorbcna) vlastnost drevenneho uhlia, bentonitov a zeolitov je vyuzivana tak isto v priemysle ako aj v zdravotnictve.
Len zrejme nie dost casto a intenzivne.
Zalezi aj od formy a velkosti absorbnych ciastociek, vacsina je cez 100 000 dalton, takze sa nemoze vstrebat, ale len pouzivat na vonkajsie alebo crevne odmorenie.

Tekute zeolity su dostatocne male na prienik do tela a buniek a vykonavaju dokladne vnutorne odmorovanie.

damian

Vcera sme boli na rakovinovej konferencii (metabolickej mediciny) v Londyne a velmi dolezite nielen pri rakovinach a akne je drevene uhlie. Ciste drevene uhlie (z korenov stromov) ma moc vytahovat toxiny z postihnutych casti m(aj z koze na tvari). Napriklad, ak ma niekto rakovinu pecene, ci mozgu, artritidu, akne atd, atd., treba drevene uhlie rozdrvit, zmiesat s trochou vody (vytvori sa take blato) a na hrubo naniest na miesta, kde sa nachadza pecen a mozog (na hlavu :-0 ) a na tenko neniest na tvar pri akne, a nechat az do vyschnutia. Toto sa musi robit rano, hlavne sa to nesmie robit po poziti liekov, mineralov, vitaminov a enzymov, lebo aj tieto latky drevene uhlie vytahuje von a potom doplnky nemaju ucinok. Teda, akakolvek 'medicina' az po pouziti dreveneho uhlia. Taktiez sa drevene uhlie pije v vacsim obsahom vody, hlavne pri otravach, hnackach, problemoch so zaludkom, proste na mnohe ochorenia.

kejo

noona,ak chces mozme si vymenit foto..hm? a porovnat plet,a tak si navzajom poradit..hm? mam stredne akne...moja adresa je-kejoo1@azet.sk