Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne
moj koniec
Lencok no ako sa dnes mas?Ja tiez prezivam horsie casy,ale vlastne ani neviem lebo co je horsie ako sa to da odmerat?Napis co nove komunikaj s nami skalnymi.Medzi priatelmi sa lahsie rozpusta hnev aj smutok.Tak len rozpravaj ci pis ved nas je tu dost,co si vieme pomahat.Prave tvoje skusenosti a vitazstva mozu pomoct niekomu inemu.Skus sa pozriet okolo a verim,ze najdes dnes v meste este niekoho kto je na tom horsie ako ty a niekoho kto je na tom lepsie.A skus sa zaradit kde asi si a ci je dovod nieco koncit.A hlavne sa tesim na odpoved moze byt aj jedno slovo len ho tu chcem vidiet.A idem pozriet na hriby tak zatial nieco vymysli
a ešte niečo, pokračuj v písaní svojho blogu prosím, fakt to pomáha:)
Ahoj lencok...moja zlatá;), nevymýšľaj, xkrát sme už padli na kolená ale nakoniec sme sa vždy späť postavili a šli ďalej. Tak ako to ja viem, tak to vieš aj ty. takýto život nám bol nadelený a my sa sním musíme naučiť žiť, a je fakt že nám to už celkom aj ide, len časom strácame tú nádej. Takže sa teraz usmej moja a obe sa pustíme do nášho každodenného boja. len to nevzdávaj, my to určite vyhráme, sme dosť silné babenky takže nás len tak hocičo nezloží:)Mám ťa rada:)
Ahoj.vysvetli co ti je.napis na yvi@orangemail.sk.ja mam take iste pocity,vsetko sa zosypalo a uz len rozmyslam ako sa zabit.
Paniku zacina ten, kto prvy povie: "Ludia, pokoj!"
flower dakujem za krasne slova...viete co je najhorsie? ze moj vztah s priatelom, ktory bol na mna hruby znicil mna aj moju rodinu
ahoj. a myslis si, ze smrtou sa tvoje problemy vyriesia? ved by si tu na zemi nechala kopu smutiacich a trpiacich ludi. prave tym by si im sposobila to najvacsie trapenie. zivot nie je vzdy lahky, ale je jeden jediny a je krasny. vsetko sa da vyriesit. uplne vsetko. na niektore problemy staci par dni, na ine par mesiacov, rokov, ale aj tak sa casom vyriesia. nesmies stracat trpezlivost. musis sa zmierit sama so sebou. vsetci ludia maju pravo zit stastne, ide o to ako si ten zivot spravime a vychutname. musis zmenit myslenie. prestat sa trapit a zacat zit! nie vsetci to tu na svete maju lahke, ale aj tak treba vzdy vstat, postavit sa na nohy a proti vsetkym zlym veciam bojovat. povedz si, ze na svete je niektorym ludom ovela horsie, nemaju nic, nemaju domov, nemaju zdravie. zacni pozitivne mysliet, zmen sposoby zivota, zacni viac chodit do spolocnosti, viac si vychutnavaj chvile stravene s priatelmi, viac sa venuj rodine. zmen svoju smutnu tvar na tvar plnu usmevu. usmievaj sa na svet. uvidis, usmeje sa aj on na teba. nie vzdy je vsetko krasne. ved raz sme dole raz sme hore. ale nezabudni, ze po burke vyjde slniecko a aj ty raz budes stastna, len aby si svojim trapenim neubrala sancu o to byt stastna.
ahoj zaja ako sa mas...pozdravujem ta
ked sa pozriem spatne ako som sa chovala je mi z toho zle, sice to ma na svedomi moja choroba ale aj tak