Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne
moj koniec
lenze on na dialku zit nechce... ze on ma chce mat stale pri sebe.. teraz ma doma este aj kopec problemov, je z rozvratenej rodiny... ja som si 100% ista, ze keby sem prisiel, je to opat take krasne ake to kedysi bolo, ked sme boli spolu, lenze on mi neveri, ze ho v tomto cudzom meste nenecham sameho...
Musim teraz odist, ale skusim sa zajtra pripojit a ozvat..ak budes mat chut pokecat.. Drz sa, zivot je krasny a da sa zvladnut...zatial pa...
Ved si s nim pohovor. Skus ho presvedcit. Z 2 paltov sa lepsie taha najom a nemusela by si mat brigadu. Budete spolu, stastni a spokojni... Vzdy je nadej na krajsi zajtrajsok.
Ahoj chcem zomriet... (neviem ako ta oslovit) Ak potrebujes s niekym pokecat, alebo mat v BA niekoho, s kym dat par volnych chvil a vyrozpravat sa, napis mi na ICQ, alebo mail na lebowski99@azet.sk. Viem ake to je byt osamely, v cudzom meste, kde sa nemas o koho opriet. Ved kamaratov je vzdy malo. Tak ak chces, ozvi sa. Niesom sice tu 2 dni, ale potom v poho mozem dat pokec trebars aj cez ICQ, alebo mail. Ako ti to vyhovuje... ICQ 399 557 081...
A on by za tebou prist nechcel? Ved by tam mal tiez mozno lepsie moznosti. Inak len pre inspiraciu, ja s priatelom sme 2 roky zili od seba na 400km a chodili sme jeden za druhym kazdy vikend. Tazke, ale da sa zvladnut ak je vola...
aspon priatela... aj moj sem mal prist... to boly sny... ze tu budeme stastni... lenze ja som sa zacala menit.. stresy, povinnosti.. nasla som si este aj brigadu popri praci, aby som viac nasetrila na spolocnu buducnost.. spavala som par hodin denne.. a na co to bolo?
napravit by sa to dalo jedine mojim navratom domov - za nim... lenze ja snivam o skole, o vzdelani.. aspon by som to chcela.. a u nas je problem zohnat pracu. min. mzda a k tomu by som cez 4000 len precestovala mesacne kvoli skole... zostala som preto v ba, lepsi plat, lepsia moznost chodit do skoly.... keby som chcela dochazat z domu tak rano o 2 vstavat a ist na bus a vecer prist domov o 10-11... najvacsi problem je v tom, ze som ho nechala sameho.. ja som odisla prec, pricom sme mohli byt spolu...
Ja sa v nedelu tiez stahujem do BA a okrem priatela tam nepoznam ani nohu. Ale verim ze v praci spoznam ludi a chcem zacat tancovat. Je vela moznosti, ale musis byt trosku otvorena ludom...ak sa to da...
aria - okolie... zijem v bratislave... nemam tu znamych s kym sa stretnut... nemala som moznost spoznat.. hej, keby som chcela, moznosti je tu milion... ale mna ziaden bar nelaka ani nic podobne... ako len dufam, ze sa s niekym zoznamim na tom kurze...
Ako? Je to az take zle ze to nejde napravit?