moj koniec

Príspevok v téme: moj koniec
lencok1

Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne

veronika

Lenčok prosím ťa neblázni!Verím že to máš teraz ťažké ale keď sa predávkuješ Xanaxom tak to bude ešte horšie.Myslíš si že si tým pomôžeš?Skôr si sama sebe ubližuješ. Vedia rodičia v akom si teraz stave?Prečo sa im nezdôveríš? Určite ti pomôžu.
Lenčok teraz nerozmýšlaš triezvo lebo si v hlbšej depresii.Ale keď to prejde tak ti bude lepšie,uvidíš. Teraz ti ani povzbudzovanie od druhých nepomôže, musíš sa z toho dostať.Sama to asi nezvládneš ale je lepšie keď je niekto pri tebe a kto ťa pochopí a povzbudí.Len s tým musíš bojovať a nevzdať to!
Lieky ak vieš ti pomôžu ale nie je to 100 percentné.Musíš aj ty tomu prispieť aby ti bolo lepšie.
Lenčok mrzí ma keď sa takto trápiš.Rada by som bola teraz pri tebe. Ak sa mi bude na buduc.týždeň dať tak ťa prídem pozrieť.
Lenčok prosím nenič sa-bojuj s tým. Skús zajsť za psychológom, urob hocičo len s tým nebuď sama. Budem sa za teba modliť.Drž sa moja...:o)

lencok1

neznasam sa odkedy som sa popalila na nohe...ale k tomu dalsie veci ale takeho druhu co som urobila, som hrozna, mne nikto nepomoze agina...nemozem sa mat rada, nedokazem to...stale padam len dole, ja sa mozem nato vykaslat ze trisvrte roka ma drzia ad dole, potom mi ich dr vysadi a ja som este hlbsie ako som bola...znicili mi tym vysadzovanim cely moj zivot

lencok1

iba trpim a trpim, a to co mi prichystal zivot by ani kon neusniesol, nevravim ze ostatni to maju lahke, ale ja uz nevladzem...

lencok1

ja som cela dodrbana, mne to uz nejde...uz nemam sil, cela liecba bola na hovno, som ako pokusny kralik, ktoremu ked bolo lepsie hned vysadili lieky a teraz uz nevladzem uz mi stacilo...mna to tu nebavi, je mi hrozne, napcham do seba celu krabicku xanaxov a bude mi fajn