moj koniec

Príspevok v téme: moj koniec
lencok1

Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne

lencok1

velmi potrebujem niekoho kto mi poda pomocnu ruku a potiahne ma dalej, velmi ani si nevies predstavit ako ja som stratila vsetky sily:(

lencok1

preco mi osud neposlal do cesty niekoho kto by ma skutocne miloval ahladel by aj na moje potreby, preco som tymto musela prejst a vyst zo vsetkeho zdeptana a znicena, kto by ma uz takuto chcel....?

lilith

Lencok skús si pomoct najprv ty sama,a uvidíš aj Boh ti pomôže a pošle ti niekoho,o koho sa budeš môct opriet.

lencok1

moj frajer sa mnou len vystatoval, ze som jeho majetok atd, ziadna sloboda nic, len to co on chcel a moja dusu uplne pochoval

lencok1

ani neveim co tu pisem, som uplne out, na xanaxoxh, dufam ze to prezijem...keby mi pan boh poslal niekoho kto ma pomoze a kto ma konecne pochopi, velmi mi chyba spriaznena dusa

lencok1

ano mam pocit ze je dusevne chora aj ked si to nemysli...a tie jej reci spustili tu moju, myslela som ze mi bude oporou a nie mi trepat take blbsoti, to som vtedy naozaj nepovedala...moj priatel dost pribral a snazil sa aby som pribrala aj ja aby o mna neprisiel, co ma mu scasti podarilo, je velmi ziarlivy a robil mi strasne sceny, co som ja zato mohlo kolko chalanov mi volalo...teraz je so mna troska ako fyzicky tak aj psychicky, kto by uz len chcel...

veronika

Lenka tá jeho mama je fakt divná.Nie je náhodou duševne chorá? Čudujem sa ti ako si ju mohla tak dlho počúvať.To si nemohla od nej ísť preč alebo sa vyhovoriť že niečo už máš? A on-tvoj priateľ tiež jej prikyvuje?
Lenka určite tam už nechoď keď vieš dopredu aká je a čo by ti zase narozprávala a ťa zbitočne zaťažovala.
Lenka tvoj priateľ ťa niekedy psychicky povzbudil keď ti bolo zle alebo to ignoroval?Vie teraz o tvojom psychickom stave?Správanie jeho sa mi vôbec nepáči a to že ti ubližoval to nie je dobré.
Na tvojom mieste by som sa s ním rozišla. Ty to teraz musíš cítiť či má tento vzťah pre teba význam ale keď sa takto trápiš tak určite nie. On ťa nie je hodný. Vykašli sa na jeho mamu a vôbec ju nemusíš počúvať. Teraz je pre teba dôležité to aby si sa z toho teraz dostala. To si tvoj priatel neuvedomuje ako ti ubližuje? Mám pocit akoby ťa niekedy využíval-neviem možno sa mýlim.
Lenka rozhodnutie je na tebe. Ak už ďalej nevládzeš tak s tým vzťahom jednoducho sekni ako s reťazou. Potom ti bude lepšie aj keď samej ale máš tu hlavne seba a nádej že všetko tvoje trápenie sa raz ukončí.

lilith

Zobrala si si na seba problémy iných,zbav sa ich rýchlo ako môžeš! V prvom rade pozbieraj samú seba,lebo práve teraz a ani o tom nevieš máš v sebe vela sily to zmenit!Zbav sa všetkého a všetkých ktorí sú ti na prítaž.Vrát sa spät do svojho detstva,čím o kto si chcela vtedy byt,a uvidíš pojde to.

lencok1

tak ja vam napisem co ma najviac trapi, je to moj vztah, lenze az pos iedmych rokoch mi dochadza aky je to len vztah...ja-moj chalan-jeho matka...trojuholnik...viete s priatelom si si planovala buducnost a prosil ma aby som po mature ostala v nasom meste a nepodavala si prihlasku do ineho, bola som velmi zamilovana cize som to respektovala, zrazu mi z nicoho nic oznamil ze na 2,3,4 mozno 5 rokov odchadza do ameriky aj s ocom, pomohli sme mu na VS, aj vdaka tomu mu dali viza...neviem ci to uz dopredu vedel a vyuzili to, ale bolo to tak...nikdy som nepochopila preco ma to nepripravil az som sa dozvedela ze jeho mama mu povedala aby mi to nepovedal ze by som to mohla zarieknut a nedostal by viza...odisiel rok a pol som ho cakala...mala o mna zaujem kopec chalanov, s jednym som sa bozkavala aj to som sa mu priznala a velmi ma to trapilo, ked sa vratil vsetko mi vycital ale to ze som ja rok a pol trpela a bola na antidepresivach to zjavne nechapal...k tomu mi dopomohla aj jeho mama, to bolo este predtym ako odisiel...je to asi chora osoba, ked som k nim prisla pytala sa ma co mi je, ja som povedala ze ma boli hlava a ona nato ze ma niekto uriekol, vkuse tocila o nejakej magii a ja citlive stvorenie som jej nedokazala povedat any s tym prestala, velmi ma deptala, keby ste vedeli co vsetko mi narozpravala by ste nad tym zaplakali...uplne ma znicila...5 rokov som jej robila psychologa lebo bola nestastna ze ma muza v amerike, nic nevedela vyrieist sama a ja som bola jej "obet" mala som dost svojich problemov a ona na mna vesala tei jej a to je 45 rocna zena,cele dni sedi doma a obtelefonovava vestice a vseliake podobne kraviny, nepracuje, nema nic ine na robote...kolko krat ma moj priatel nechytil za ruku a to len preto aby jeho maminke nebolo luto ze je tu sama, ze ma muza prec...na moje city zvysoka srali, ja koza slepa...este doteraz ked tam pridem hned ma zatahuje do tej jej blbych magii a mne je z toho na zvracanie...som jej obetny baranok...aj ked sme dakde isli na vylet priatel zobral aj svoju maminu aby nebola sama, lebo nema ziadne kamratky, akurat co ju navstevuju jehovisti, oni ma totalne znicili, aj keby som praitela milovala toto uz neznesiem, ale ani tym ze ho milujem som si neni isty lebo mi vela krat ublizil a 100 ludi mi povedalo odkedy si s nim ide to s tebou dole vodou...a mali pravdu len ja som bola slepa auz som z toho tak unavena ze nevladzem, nevladzem riesit probelmy 45 rocnej zeny a pocuvat taraniny a vesticiach a kartarkach a vseliakych zaklinadlach, strasne smi psychicky ublizila a to hlavne ked som mala 17.:(