Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne
moj koniec
aria - nemozem sa mat rada, ublizila som priatelovi... on si toho v zivote dost odskakal a ja som bola pre neho vsetkym... miloval ma na smrt a ja som mu ublizila...
Tak vidis, mas toho vela. A blizky clovek..skusila si sa niekomu otvorit? Je tazke najst niekoho blizkeho ak si voci okoliu uzavreta...hm?
som na nete skoro stale, pomaly 10 hod denne, teraz zacnem externe studovat na vs, od pondelka mi zacina kurz franc. jazyka... byvam v podnajme... teraz sa budem stahovat do ineho... mam dobru pracu, da sa povedat super, nemusim setrit kazdu korunu... ved hej, co mi chyba... chyba mi blizky clovek, chyba mi vyrozpravat sa... zit....
SHAKTI ma pravdu. Aj ja som presla dapkami, slzami a myslienkami na samovrazdu. A som teraz na seba hrda ze som to zvladla a ze mozem povedat ze som stastna. Nebolo to lahke a stale mi zivot kladie polena pod nohy, ale naucila som sa viac pokrcit kolena. Vsetko sa...kazda situacia ma riesenie, iba sa netreba vzdavat. Pises ze mas kolegyne, tak sa vykecajte... Venuj sa sebe a svojim zalubam. Zacni sa mat rada a uvidis ze cele okolie sa zrazu zmeni. Prezila som to...ver mi...
Vobec sa netreba sa lutovat, ked ti zivot ustedril takuto facku, tak sa mu hrdo postav do tvare a povedz si, som silnejsia!!! Treba patrat po pricinach, ktore ta do takehoto stavu priviedli a odstranit ich. Co nemas ziadne zaujmove kruzky??? Bez na aerobic, alebo jogu alebo co ja viem co este.Vies kolko kamaratok by si tam stretla??? Alebo co tak net??? Na nete je tolko ludi s podobnymi problemami...
nemas pre koho zit?? :-DDDDDDDDDDD co tak zit sama pre seba??
len sa tu lutujete..
moja ja som v depke zila niekolko rokov!
kazdy mame problemi!! to mi ver,mnohi ovela horsie ako vy! tak sa zabi,je mi to fuk-ale podla mna aj podla okolia budes len dalsia slaboska co to nezvladla! Si myslis ze siahnut si na zivot je hrdinstvo?? to hej..to dokaze kazdy blb!
Ale postavit sa,prestat nad sebou rumadzgat,lutovat sa a cakat ze okolie ta bude tiez lutovat a utesovat,da ti za pravdu aka si chuderka..,postav sa, a zacni cosi robit,pre seba!
Pracujes?? ked je to doma na hovno,najdi si podnajom,na toho blbecka co ti hento vykrikuje sa mozes z vysoka!
a popravde, nemam pomaly ani kde byvat... preto vidim vychodisko v druhom svete.. rada by som si to s niekym vymenila.. aspon niekomu pomoct.. niekoho spravit stastnym..
ja zomriet nechcem, chcem byt len stastna.. vychodisko uz nevidim... chcem pre niekoho zit, nemam ale pre koho....
SHAKTI - depka, kt. uz trva nekonecne dlho? niekolko mesiacov... aj u psychologa som bola.... pomohlo mi to na chvilku.... ano mam rodinu, rozlietanu, ziadne rodinne zazemie.. mama pracuje v zahranici, zo zaciatku chodila domov raz za 3 mesiace, teraz aspon na par dni za mesiac.. sestra studuje 150 km od nasho bydliska ale opacnym smerom ako je mojich 150 km. doma je jedine oco.. byvame vo velkom rodinnom dome, ked pridem na vikend doma su len hadky, same vycitky, kto co urobil a tak... s priatelom hroza... nemala som na neho cas, ako som odisla z domu, zmenila som sa... zila som len v strese a povinnostiach... s priatelom to bol krasny vztah.. vedeli sme, ze sme ten pravy pre toho druheho.... teraz? teraz mi vykrikuje, ze ma nenavidi, ze lutuje, ze som bola jeho prva (aj on bol moj prvy).. nemam tu ziadnych kamaratov, len 3 kolegyne v praci... nikto viac komu sa zdoverit, rodina da sa povedat ziadna... nic.. som sama....