Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne
moj koniec
vzdy som chcela byt priatelovi nablizku lebo mi ho bolo luto ake to mal tazke, ale on mi nevedel podat pomocnu ruku on len hrabal
depka teraz sa musim dat dokopy potom sa mozem niekam vybrat...a rada, no kde by sme sa stretli?
lillith ja viem ze to sebavedomie prameni odinakial, ale bolo potlacovane recami mojho priatela
lencok ja som z BR, tak čo povieš, kedy by ti to vyhovovalo a kde? :))hmm?
depka aj ja by som ta rada stretla ja som zo ZA ty....?
lillith moja naj kamoska je teraz vo francuzsku jej najviac doverujem mam dost priatelov ale neviem komu mozem doverovat, uz som opatrna
ja som si prestala vazit samu seba pre to ze som sa popalila na nohe, tak moje sebavedomie kleslo:(...a to priatel znacne vyuzival,toto bola moja achylova pata...nikdy nedostal tolko lasky od rodicov ako ja, ani take zazemie a to mi dost vycital, ze jaj mam vsetko a ze zivot je tvrdy tak mam byt ticho, ze ani so mnou sa maznat nebude
joj, akurát som si prečítala čo ste tu dnes všetko písali...no keď čítam tvoje riadky Lenka tak mi je smutno...A vieš čo ma napadlo? No je to možno blbosť ale mohlo by to byť zaujímavé...čo by si povedala keby sme sa stretli, nepamätám si už presne keď si mi písala že z kade si ale, ale bolo by to fajn keby sme sa v polceste stretli:DMám ťa veľmi rada a ešte radšej by som ťa spoznala osobne, si fajn kamoška.