Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne
moj koniec
nie depka mas pravdu, len ja som momentalne vazne out, uz som aj nad leiecim rozmyslala lebo som fakt znicena...a nevladzem, frajer ma vzdy zo vsetkeho vzdy len upodozrieval...
existuje na svete kopa ludi,ktori si zasluzia nasu pozornost a su super a na tych sa treba sustredit.napr. na tych,ktori sa ta snazia povzbudit ked ti nie je dobre=D usmej sa lencok aspon raz uz kvoli nam=D
Lenka naozaj ti tvoj priatel za to nestojí. Viem že teraz tomu neveríš ale časom natrafíš na niekoho komu môžeš dôverovať a kto ťa bude mať skutočne rád. Teraz sa musíš hlavne z toho dostať. Musíš opäť chytiť pôdu pod nohami.Verím že to zvládneš aj bez neho.Ten ti dosť naubližoval a ty si takého nezaslúžiš.
Lenka ak chceš a budeš mať chuť tak tiež by som sa s tebou rada stretla. Čo ty na to?
ja viem lencok,zlo sa vzdy snazi najst si cestu.a prave preto je tu dobro,aby mu ju zatarasilo=DUz filozofujem,co?=Dlencok zivot je super a nikto nepreziva len zle veci,ale aj dobre.a kedze si ty teraz prezila zle,pridu teraz dobre,tak sa na ne tes=D vazne to tak funguje,ver nam
jaja dufam ze nazbieram este tu silu...vies nie je to lahke, lebo ked sa s priatelom aj rozidem vzdy sa snazi dostat co najskor ku mne spat a obmakcit ma
hej musíš sa dať dokopy a práve preto si myslím, že by bolo fajn sa stretnúť, mohla by si sa vykecať osobe ktorú v podstate nepoznáš (mňa). Ja momentálne tiež nemám frajera, nakoniec to vzdal, a nie som tu zatiaľ ničím viazaná (uvidím ako to bude so školou a ktovie či sa mi ozvú z roboty). Takže zatiaľ mám času dosť a myslím, že by to bol super výlet. A nakoniec keď tak rozmýšľam tak všetci čo si tu tak "akčne" píšeme a snažíme si navzájom pomôcť...keby sme si našli čas a mohli by sme si dať takú spoločnú stretávku....píšem tu už halušky:D no čo už so mnou:Dxi
som az moc citliva co nie je dobre, ta cesta navratu mojho sebavedmia bude dlha, budem pritom potrebovat pomoc
presne tak lencok,lilith ma pravdu...ludia,ktori ti odoberaju energiu jednoducho do tvojho zivota nepatria a ty nemusis mat z toho ziadne vycitky.minulost uz nezmenis,buducnost zmenit mozes.kazdy den sa skus zobudzat s tym,ze ti bude o cosi lepsie=Da inak vsimaj kolkych ludi zaujimas...takze si to asi zasluzis=Dnetrap sa pre ludi,ktori si to nezasluzia....hlavu hore