Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne
moj koniec
vrati
poslem ho von dverami on sa varto oknom milosko, ale som ja taky slaboch
ja viemmate pravdu treba zacat od seba...lenze ja zacinam uz akosi dlho, tu ma vzdy postavite na nohy a neprejde 24 hodin a je so mna zasa pesismista
lencok, kašli na frajera, nestojí ti za to, zničil ti aj so svojou mamou zdravie a ani si to neuvedomuje, ty si zaslúžiš omnoho lepšieho, pri ktorom sa budeš cítiť fakt super...a nie "toto" čo máš na krku. Ten čo mne zničil to moje zdravíčko to ani netuší a zase tento posledný si to až príliš pripúšťa a myslí si že je to jeho chyba...Viem, že to odo mňa znie véééľmi divne, pretože možno zajtra či napozajtra tu budem ja nariekať kvôli tomu môjmu, ale momentálne sa cítim fajn, tak naozaj skús na neho zabudnúť i keď viem že to nie je ľahké ale ono to prejde a príde omnoho, omnoho lepší CHLAP:)...Normálne už kukám ako mi idú spoje do ZA...xixi
pravdu
milosko si zlaty, kiezby si mal prabdu
dakujem jaja:)
no ved poreto lencok=Djasne,ze nam stojis za to,si mila a inteligentna,urcite sa v zivote nestratis a to ma tesi=Dzo situacie,ktoru si prekonala a prekonavas sa nakoniec poucis a uz s anedas viac zatiahnut do niecoho co ta psychicky vycerpava.a keby sa aj potknes my ta zdvihneme to si pis=D musim uz ist,papa drz sa a pridem ta skontrolovat=DD
milosko teraz sa necitim vobec krasna, moc som sa opustila a to len kvoli problemom co som mala...:(
usmejem sa jaja:) len a len kvoli vam ze vam stojim zato a venujete mi zopar pismenok...
volal mi priatel a teraz sa velmi snazi, ze je to nas zivot a mamu dame bokom, no neveim aj tak akoby to bolo...ach jaj
veve aj ja sa stebou rada stretnem, ked bude v Za ozvi aj babo pozdravim:)