moj koniec

Príspevok v téme: moj koniec
lencok1

Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne

jaja

uz som tu,som bola na zmrzke=Dvidim,ze lencok sa mraci a to sa mi nepaci vrrr=Dale kludne sa mraC chvilku no potom sa budes usmievat jasne?=Da chapem,ze sa na to este necitis,vsetko chce cas,kazdy den si opakuj,ze naozaj to chces,oslobodit sa od chyb minulosti a ze co robis je spravne.nebud na seba tvrda

veronika

Lenka Miloško má pravdu.Musíš ho poslať do kelu. Len tak môžeš začať od znova a konečne bez neho. Časom si uvedomíš že si dobre urobila a už ťa nikto nebude psychicky deptať. No a keď sa vráti oknom tak ho pošli...
Musíš byť na seba a hlavne na neho tvrdá. On musí vidieť že dokážeš aj bez neho existovať.
Lenka ak budem na buduc.týždeň v ZA tak ti dám vedieť aby sme sa stretli. Tak zatial sa majte pekne :-)

lencok1

ja som sa snim uz dva krat rozisla ale dovtedy volal chodil a neveim co vsetko aby sa so mnou mohol porozpravat a vzdy ma zlomil...nechce sa ma vzdat

depka

vieš čo, nainštalujem si späť ICQ (pre toho môjho som si ho dala radšej preč, ale kvôli tebe si ho nainštalujem) a potom keď budeš mať záujem sa stretnúť tak mi ťukni, vlastne mi môžeš ťuknúť kedykoľvek budeš mať chuť, rada s tebou hodím reč a skúsim pomôcť, veď aj ty si mi veľmi pomohla keď som to ja potrebovala...musíme si navzájom predsa pomáhať:)no nie? Takže potom by sme mohli dať "rande":D hádam by som aj mohla prísť až do ZA. Ak by som sa niekde cestou tam nestratila.xixi...ICQ 316-045-998

lencok1

idem si lahnut tie xanaxy ma uplne dodrbkali, aspon nic necitim,boze bude so mna zavislak, este aj z toho sa budem lieicit

depka

Ty nie si slaboch, to by sa skôr dalo povedať o mne...ty ho pošleš preč a on sa vráti, no ten môj odíde a ja ho potom vždy prosíkam aby sa vrátil...hmmm...tak kto je väčší slaboch? povedala by som že ja