Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne
moj koniec
jaja diky za mrzku veru mam chut na daco sladke, jeho foto mam odlozene v krabici, este mi tu na polickach svieti tisice pohladnic od neho
supeeeeeeeer=Dteda nie,ze si plakala ale ze si ho zvesila,samozrejme=D Ooo aku pozitivnu vec si napisala,sa tesim=D Kupim ti za to imaginarnu zmrzku,jo?=DD
ano novy zaciatok...nieco skonci ine zacne, inak asi pred tyzdnom dom zvesila zo steny nase spolocne foto, plakala som pri tom ako mala
nemas za co,tvoje stastie bude nasim vitazstvom=D Pisem BUDE vsimaj,verim ti.takze odteraz novy zaciatok,jo?=D
vliali ste mi velku nadej
dakujem vam za podporu, vazne sa to snazim doriesit, uz som aj na rovinu povedala ze nebudem pocuvat reci jeho mamy nech si mysli co chce...chcem to byt opat ja, zdrava, usmievava lenka
ozaj lencok,on sa ti bude ozyvat este dlho,lebo prave taku citlivu dusicku ako ty potrebuje aby si udrziaval svoje ego...ale to mu uz neprejde odteraz ma po chlebe,vsak?=D
pre knizku idem zajtra na 100% dufam ze mi pomoze, idem na sebe makat