Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne
moj koniec
teraz by sa zislo aj mne,aby ma niekto rozveselil=DPo takom dnesnom zaazitku sa ani niet co cudovat....ale co uz vsetko zle je na nieco dobre.ja ludom pomaham,ale nastastie ma aj mne kto pomoct ked sa citim nedobre.a to je stastie=D
aj mne je smutno :(
lebo im to dovolis lencok1...dovolis smutku,bolesti,trapeniu a neg.veciam aby ta ovladali..poddavas sa im...je to ako ked ta hodia do ladovej vody...zviera urobi ako prve ze sa odtial snazi dostat von,otrasie sa,uschne a bezi dalej..no ludia...a presne to musis spravit aj ty.. uz sa vykasli na minulost!! co sa stalo sa stalo-komu tym pomozes ze sa budes v tom neustale sparat?? iba ak by ta to tesilo,ale to hranici s masochizmom..musis cim najrychlejsie z tej ladovej vody von,ak nechces ochoriet este viac,otriast sa a ist dalej...
mne je zasa akosi smutno:(, ani neveim preco a z coho...
ja ti dam moj mail, leinna@atlas.sk, tam mi napis ok...
tak diky..ale ako sa spojime? nemam icq, a mail tu nechcem hadzat na sklo..
lizinka tak sa drz, a oddychni si u svojej rodiny, potom sa mozeme stretnut, aspon sa vykecame....
depka moja a co zasa boro...uz zasa ti v hlavke strasi?
tak pekne, to je fajn aspoň sa u nej vykecáš...no a ja som sa včera večer nasrala vďaka borovi a tak som sa vykašľala dnes na všetko, nebola som ani v škole a ani na psychiatrii...
ak ti to pomoze, tak ja som takisto momentalne na tom biedne..som cerstvo po rozchode, momentalne sa snazim utiect na par dni daleko k rodine..tak potom sa mozme stretnut a depkovat spolu a nakoniec nam mozno bude z toho obom lepsie..)
ahoj depka, mne akurat teraz volala psychlogicka ze na dvanastu mam ist ku nej