Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne
moj koniec
mudro pises sakti
na pravopisne chyby sa mozes vykaslat ale na tie chyby ktore si dodnes vycitas NIE!
Preco? Preco? inak zazila som to iste co ty..dlho som sa pytala ako ty-roky...az som si nakoniec s hrozou uvedomila ako mi to znicilo zivot a aj mna samu..ako hovorim,minulost nezmenis..vsetky veci sa deju z nejakeho dovodu..aby jeho smrt nebola zbytocna,musis si to uvedomit-ten dovod.keby sa to nebolo stalo,nebola by si dnes taka aka si,tam kde si teraz.
Hovori sa Odpocivaj v pokoji a plati to- musis ho nechat ist...dat jemu pokojny odpocinok a sebe zivot.
odporucam ti rozlucit sa s nim..pospominat na vsetko-dobre aj zle, vyplakat sa-tak ze uz nebudes vladat,urobit to osamote pri zapalenej bielej sviecke a nakoniec povedat tu vetu,co som napisala hore..
vyrovnat sa so smrtou nie je jednoduche..mnoho ludi to nedokaze pretoze ju nechape..smrt tu byt musi,tak ako zivot..nieco umiera a nieco sa rodi..aby bolo jasne,hovorim o nenasilnej smrti-prirodzenej,nie siahnut si sami na zivot.
Lencok ved ty si mudra zena.Po siedmych rokoch si prisla na to o com je vas vztah.Bud rada ze si sa oslobodila a poradim ti jednu formulku,ktoru si odriekam ked ma nieco niekto nejaka situacia vytaca ale chcem si s tym poradit a pritom si neublizovat.Lebo riesis to momentalne cez hnev na druhych ludi a tym si viac ublizujes a preco?Ty sa musis mat rada a vazit si seba a nie som prva co ti to tu pisem.Sme silni,lebo sme toho vela prezili a teraz k tomu tvojmu chlapcovi si povedz zehnam ti ..... a odputavam sa od teba s laskou a 15 krat za sebou.Odprevad ho s laskou zo svojho zivota a uvidis ze sa ti ulavi a podla potreby si to denne opakuj.Mam podobne odskusane.Ty si sa tak rozhodla a mozno ta ani nebol hoden a pride iny.Je to tazke hned prve dni po rozchode,ale pozeraj dopredu,mas tam tolko vselicoho nachystaneho a doveruj sebe a zivotu.Nechaj sa viest zivotom za ruku a bude dobre.Prekazky nie su tie si staviame sami,ked nechceme nieco opustit,co nam uz do zivota nepatri a to je aj to trapenie.Cize ani trapenie neexistuje pokial si ho nepestujeme,nic nam nevyrastie ked to nechceme.Taaak a na dnes staci.
Prečítala som si toto všetko a len chcem povedať že mám dosť.Neskutočne ťažké je keď človek zomrie a nechá tu ľudí ktorý ho zbožňovali.Ja som sa s tým ešte nezmierila a je tomu 18 rokov keď mi otec zomrel ktorého som zbožňovala .Videla som ho zomierať bol v kome ako dieťa som vôbec nevedela čo robit a dodnes keď som už dospelá tak ho zachraňujem vo snoch a prosím ho hneď neodchádza lebo chcem aby bol somnou.Stále sa pítam prečo on a ja nemôžeme bit spolu ?Prečo mi zobrali otca? Prečo som mu na rozlúčku ešte nepovedala že ho ľúbim keď bol v kome.Prečo moja mama ani nezaplakala keď bol pohreb a tak ďalej.Odkedy zomrel som sa starala o seba sama lebo matka nemala o mňa záujem a ani neviem kde býva proste sa odsťahovala.Je toho veľa, nechala som sa uniesť a vyžalovala som sa .A teraz ma ukameňujte za pravopis.Monika
taaaaaaak je tu zmena...len ci tomu naozaj veris...a nehovoris to iba koli nam :-)
a ziadne-ja sa chcem mat rada,chcem zit svoj vysnivany zivot..ale ja sa MAM rada, ja budem zit svoj vysnivany zivot..mala zmena,ale vela spravi..
Dobru noc lencok..rano sa zobudis a bude lepsie..kazdym novym ranom bude lepsie a lepsie..
vsetkym sladunke sny, uprimne, mam vas rada
do rise snov, nie dnov:)
ok SHAKTI ja sa budem velmi snazit, idem nabrat sily do rise dnov aby som mohla ten zajtrajsi den prezit krajsie ako ten dnesny, dakujem vam za vase pismenka...ja sa chcem mat rada, chcem pracovat na svojom sebavedomi, chcem zit svoj vysnivany zivot
vyrovnat sa neznamena zabudnut,ale hodit to za hlavu a ist so zdvihnutou hlavou dalej!
Neboj lencok,dokazes to-iba musis hlboko do seba nacriet a vydolovat odtial riadnu silu-mas ju,o tom nepochybuj!
hlavne sa prestat vinit,co sa stalo-nezmenis...
minulost zmenit nemozes ale svoju buducnost ano.
Netrapit sa chybami minulosti-pretoze v dany okamih sa rozhodneme spravne..
vyrovnat sa znamena aj zabudnut a netrapit sa tym