Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

moj koniec

Príspevok v téme: moj koniec
lencok1

Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne

SHAKTI

zabudnut sa neda,iba ak by si podstupila lobotomiu..
ides na to podla mna uplne zle-ale je to tvoja vec..
nie zabudnut-ale sa s tym vyrovnat!

SHAKTI

lencok...keby si milovala samu seba,vazila si samu seba,poznala svoju cenu...nikdy by si nedovolila aby sa ti nieco taketo stalo..nie ziadna vina,voci sebe..ibaze tam musis zacat..inak sa ti taketo veci budu stavat stale..dookola..
osobne mi to nepride ako dobry napad- iba ako potlacanie emocii..nie riesenie,skor sa treba tomu postavit celom,zoci voci..bolest nepotlacat..

budhovia maju na to krasnu vetu..
Stan sa bolestou bolesti!
neutekat pred nou,ale ju precitit..

lencok1

inak chodim na psychoterpie a v ramci toho na hypnoterapiu...moja psychologicka mi navrhla ze si mam v mysli vytvorit take trezor kde zavrieme vsetko co ma trapi, mam si zobrat obalku, nastrihat papieriky a na kazdy napisat svoj problem, vlozit do obalky a zevriet, potom jej to odovzdam a nebudem nato mysliet, bude liecit moju dusu, o pol roka to otvorime a svoje probelmy budem vidiet inak

SHAKTI

" NIET OMYLOV, V KONEČNOM DOSLEDKU VŠETKO SLÚŽI NEJAKÉMU ÚČELU! VŠETKO ČO SA S NAMI DEJE NÁS NEJAKÝM SPOSOBOM ROZVIJE. TAKŽE SA PRESTAŇME TRÁPIŤ MINULOSŤOU,PRESTAŇME JU ROZOBERAŤ A AKCEPTUJMU JU AKO LEKCIU? KTOREJ SA NÁM DOSTALO!"

lenčok,vsetci tu do teba hucia,kazdy z nich ma pravdu a kazdy z nich ti chce pomoct..
ibaze v tvojich slovach zakazdym pocujem ...ALE..
tak to nejde,tak sa to neda,nezvladnem to, som prilis slaba atd.
pomaha jedine-poriadne sa NASRAŤ!!!
sorry za vyraz! ale nie na seba!! na vsetko co sa ti stalo,na tvojho priatela atd.necitala som to vsetko..lebo ma to obera o energiu,ktoru teraz potrebujem pre seba.
Kazda pomoc je marna,kazde slovo vynde nadarmo,pokial ty sama nebudes chciet.
Ako pisem vedla-kazda laska musi zacinat sebalaskou! az potom moze prist laska. najprv zacni milovat sama seba,presne- uprac si v hlave-svoje myslienky,daj sa dokopy-prestan mysliet na inych,ako im ublizujes atd.pretoze im najviac ublizujes prave tymto-stavom v ktorom sa nachadzas..
tot vsio...

jaja

to s tym napisanim na papier a spalenim je dobra vec,roky to uz praktizujem mozem potvrdit=D TEDA ja nespalujem len roztrham,ale efekt ten isty,skus lencok=D