Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne
moj koniec
Veronika,kiežby všetky deti mali také mamy,ako tvoj budúci drobček..Veľmi držím palce!
Je toho na mňa veľa.Ale našťastie mám priatela ktorý ma psychicky podporuje:-)
Lenka dúfam že sa máš už lepšie.
Ahoj Leni
Vieš je niekedy ťažké pochopiť prečo sa nám stávajú také zlé veci alebo prečo máš takého priatela a takú jeho mamu.Ale na všetko existuje odpoveď. Možno to teraz nepochopíš ale časom si uvedomíš prečo to muselo byť takto.
Aj ja sa tiež pýtam prečo mám takého otca, ktorý nám psychicky ubližoval.Veď aj vďaka nemu mám túto panickú poruchu.
Leni ty máš aspoň šťastie že máš fajn rodičov.Ja teraz nemám od mojich žiadnu oporu.Otec mi stále vyčituje prečo nerobím ale on nechápe že keď som tehotná tak sa mi ťažko hľadá brigáda.
Vieš chcem odísť z domu lebo by som to tu už psychicky nevydržala. Ak sa mi to podarí pôjdem do azylového domu pre slobodné mamičky.
Aj ja to nemám ľahké a niekedy už nevládzem ale nevzdávam to!!!Teraz žijem pre to dieťa. To je jediné čo ma drží nad vodou.
leni vies, ze som fatalista a na kazde preco raz dostanes odpoved. poznas moj pribeh, aj ako ma to dusi. viem, ze ak toto raz prekonam bude zo mna novy clovek, bez uzkosti, depresie, vsetkych ppp. zivot nam do cesty posiela roznych ludi, je na nas co sme ochotni si od nich vziat a co im dat. vsak damaxy moja zlata? a ty si nebrala ale davala. je hrozne uvedomit si to ale akonahle si toto dokazes uvedomit, dokazes to aj zmenit.
Niekedy niečím prejdeme aj preto,aby sme pochopili,kam nechceme ísť
damaxy ja som s usporiadanej rodiny a pruiatelova rodina no to je no comment, velmi zlym sposobom ma ovplyvnili:(...a som znicena aj fyzicky, ja neveim co sa to vlastne stalo...uz nechcem, aj chcem, keby mal priatel inu mamu inak by som rozmyslala aj o nasom vztahu, ale on je nou ovplyvnitelny...
lencok deju sa nam veci na ktore sa pytame preco.Ale pride aj odpoved.Sama ju najdes,preberies to a sama si odpovies,len teraz si z toho zmetena a zranena,treba nech odtecie cas cas hoji rany ktore nam ustedril a ked mu pomozeme ide to rychlejsie.
preco sa mi to muselo stat, a nevedela som povedat nie, kym bol este cas...preco to malo byt takto...?
preco mi pan boh poslal do cesty rodinu ktora rozorvala moju dusu?...svojho priatela mam rada a vela sme prezili ale jeho rodina ma stiahla tam kde nepatrim...velmi vela dusevnej bolesti som zazila a neveim sa vysporiadat s minulostou...preco? preco mi neposlal chalana ktory ma normalne nazory na zivot a jeho rodicov ktory by mi pomahali a nie rvali moju dusu...mohla som byt niekde inde, a ja citliva dusa som to trpela...neveim ako dalej...