moj koniec

Príspevok v téme: moj koniec
lencok1

Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne

damaxy

lencok krasne a doporucujem predponu ne vynechavat a nahradzat pozitivnym slovnokom napr. nie si moj nepriatel -si moj priatel,nemam negativne emocie-mam pozitivne emocie a podobne.Podporujeme sa navzajom a tesime sa vies co sme utapkali spolu tak teda hor sa do toho.Peknu nedelu a dobry obed k tomu papapa

lencok1

Som ochotná vidieť len svoju veľkosť a krásu

Som rozhodnutá vylúčiť zo svojej mysle a zo svojho života každú negatívnu, deštruktívnu myšlienku. Už nenaslúcham negatívnym myšlienkam ani negatívnym rozhovorom a nepodieľam sa na nich. Môže to vyzerať ako výhovorka, ale odmietam sa podieľať aj na negatívnych emóciách. Nikto ma nemôže raniť, pretože neverím, že je to možné. Nevšímam si ničoho, čo sa ma pokúša rozhnevať alebo zastrašiť. Deštruktívne myšlienky nado mnou nemajú moc. Myslím si a hovorím iba to, čo si chcem vo svojom živote vytvoriť. Som viac ako dostatočná pre všetko, čo potrebujem urobiť. Som zajedno so Silou, ktorá ma stvorila. Som v bezpečí.

Myšlienka, ktorá hovorí že „Nestojím za nič“ , vytvára negatívny pocit. Keď takúto myšlienku nemáte, cítite sa dobre. Zmeňte negatívnu myšlienku a zbavíte sa negatívneho pocitu.

SHAKTI

krasne lencok1,drzim palce..nezabudni byt trpezliva..
Odpustenie je najvacsi dar a najhorsi trest,pre tych,ktori nam ublizili.
Odpustenie=sloboda

lencok1

Odpúšťam svojej minulosti

Ak poviete slovo odpustenie, vybaví sa Vám niekto? O ktorom človeku alebo o ktorej skúsenosti ste presvedčený, že nikdy nebudete môcť zabudnúť, nikdy odpustiť? Čo vás drží v minulosti? Svoju budúcnosť môžete vytvárať iba v prítomnosti. Ak odmietate odpustiť viaznete v minulosti a nemôžete byť v prítomnom okamžiku. Odpúšťaním si dávate dar- vyslobodíte sa z minulosti, z uplynulých skúseností a uplynulých vzťahov, a dovolíte si žiť v prítomnom čase. Odpustíte si, darujete si nádherný pocit slobody. Často potrebujete odpustiť sami sebe za to, že ste k sebe privolávali bolestné skúsenosti a nedokázali ste im zabrániť. Majte sa radi, odpustite si, odpusťte druhým a buďte v prítomnom okamžiku. Pozorujte, ako sa pri tom stará horkosť a stará bolesť rozplývajú a ako sa zároveň otvára Vaše srdce. Ak prichádzate z priestoru lásky, ste vždy v bezpečí. Odpusťte sami sebe. Odpustíte všetkým. Odpustite svojim skúsenostiam z minulosti. Ste slobodná.
Toto som si napisala na papier a vyvesila na postel, kazde rano, kazdy vecer si to citam a pomaly sa citim oslobodena, naozaj mi to pomaha.

mimina

Čo tak nepadať na dno,neukončovať život a robiť podobné voloviny,ale radšej prerušiť vzťahy s tými ktorý nás fizycky aj psychicky ničia,postaviť sa na nohy,na nepríjemného šéfa sa dobrosrdečne usmiať,prečítať si peknú knihu,dať si kúsok čokolády,ísť sa prejsť a premysleť si čo dobré sa nám kedy stalo a hlavne čo dobré nás ešte čaká..to ale samozrejme len s našim pričinením a to nie takým že budeme len nadávať..i keď občas aj to pomáha a ešte viac pomáha sa dobre vyplakať..ale nie nariekať stále...Pomôž si sám aj....viete ako sa to hovorí...tešte sa z maličkostí a užívajte si jeseň..zachvílu bude všade plno farieb tak si všímajme tie a nie ten dážď ....

zanetka.

Zivot je krasny,ked vies ze ta niekto ma rada...Ale urcite sa neoplati robit blbosti kvoli nikomu....Zivot je najkrajsi ked ta niekto miluje