Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne
moj koniec
ahojte ľudkovia, tak ako?
ahoj lizinka som priamo zo Za...a ty tiez:)...vidim ze clovek tu nachadza kopec ludi...mohli by sme sa stretnut ale momentalne sa musim troska viac dostat z tej mojej depky
ahoj lencok..citam tu tvoje prispevky a myslim, ze by sme si mali o com pokecat..ty si priamo zo ZA?..lebo ja som tiez..)
milosko, koherencia srdca? to je z tej knizky ako sa zbavit depresie bez liekov ze ano...uz si to vela krat spominal
vsetkym pekny dnik praje,, celkom dobre som sa vyspinkala, neveim ci vdaka xanaxom ale to je jedno, hlavne ze mi v noci nestrasilo v hlave...sice rano mam najvacsie probelmy s mojim zmyslanim th pesimizmom ale zatial sa drzim...akurat pijem kavicku, potom si chcem zacvicit jogu a ist na bike, mozno sa pobikujem len doma na stacionarnom kedze mam kvoli virusu na brade zakazane cele leto sa opalovat, mozno aj z toho som taka depresivna...uvidim podla toho ci bude to slniecko moc palit...vsetkych pozdravujem a tesim sa tu na vas
Ahoj Milosko...ja som sa dala na delenu stravu pred 2 tyzdnami a vydrzala som asi tak 4 dni. Potom mi z tej zeleniny zacali zeleniet usi :o)). Snazila som sa vylucit aspon chlieb, ale neda sa. No musim uznat ze ked som ho aspon obmedzila a davala som si tie kadejake "polistyreny" (boze s akymi "i" sa to pise??) tak sa mi ulavilo na zaludku a necitila som taku tazobu. Dufam ze to vydrzis dlhsie :o))
Clovek ma v sebe hrozne vela sily aj ked sa citi na dne...len ju musi vediet najst a pouzit...
zdvihnut sa musi sama,my jej iba mozeme povedat ako..
Ahojte, nemala som cas sa cez den prihlasit, ale velmi sa tesim ze Lencok a drzim Ti palce, aby Ti ta energia vydrzala. Ludia, niekedy aj cudzi, dokazu tych druhych nabit energiou, pretoze nie su ovplyvneni okolnostami. Zatni sa a neboj sa zmien vo svojom zivote. Vsetci na Teba myslime a drzime Ti palce. Zvladnes to!! A ked bude padat, tak prid sem a my sa pokusime Ta opat dvihnut...
Grazie :-)ste ma cosi naucili,nie?!