moj koniec

Príspevok v téme: moj koniec
lencok1

Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne

lencok1

dakujem vam kocky, ano je mi lepsie a vzdat sa by bolo slaboske...!a ja ncehcem byt slaboch...to v ziadnom pripade, radsej sa aj potrapim...a potom to bude stat zato...nadej umiera ako posledna...a ja mam pred sebou vlastne este cely zivot...
ak tato tema nebude zatvorena, tak nech posluzi druhym ale na dobro veci...
dakujem kazdemu za pismenka:)

SHAKTI

lencok dufam a verim,ze ti pomohla,preto by si mohla byt benevolentna a nechat ju pre inych,ktorim snad tiez nejak pomoze,ale chapem,ze je v nej kus teba..
zle reakcie si nevsimaj,hlad a kracaj vpred,zelam ti aby sa ti kolena uz nikdy netriasli,aby si sa uz nikdy nevratila spat a ani nespadla..aby si pevnymi krokmi kracala vpred za svojim slnkom a stastim.

no jo

Lenka prestan s takymito recami! Vzdy je tu niekto komu na tebe zalezi a kvoli komu sa nam oplati zit a usmievat sa :) Negativne skusenosti a zazitky z minulosti ma poznacili rovnako aj psychiku, a minulost sa vymazat neda.. je stale ulozena niekde v podvedomii.. a prenasleduje nas a budes nas prenasledovat celyy zivot..

stanley

Gratulujem..prvý krok si spravila a už sa nikdy nevracaj....vždy len dopredu! Kto bojuje, môže prehrať, ale kto nebojuje, už vopred prehral. Ak budeš chcieť, napíš mi mail a pokecáme..ok?
Daj každému dňu šancu, aby sa stal najkrajším dňom v tvojom živote!