moj koniec

Príspevok v téme: moj koniec
lencok1

Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne

SHAKTI

fajn lencok,ale este ti poradim jednu vec- pomahaj druhym iba vtedy pokial mas sama dost energie,pokial nemas,nerob to,lebo ta to stiahne dolu,to nie je sebectvo ale pudsebazachovy,za ktory sa netreba citit vinna.a drz sa.

lencok1

co mi zmenilo pohlad na zivot?...jednoducho to, ze by bolo prilis lahke si siahnut na zivot, slabostvo, koniec bez boja...to nie je zrovna ta spravna cesta, a ako by som to mohla urobit svojim rodicom a tym co ma maju skutocne radi...? rodicia si uz toho vela preskakali, maju jedine dieta a to by sa vzdalo? nie je mi uplne najlepsie, potrebujem vyrieist kopec veci, vsetko som chcela naraz, ale to nejde, musim na to postupne, pomaly...teraz som si dala len jeden ciel, ak ho splnim dam si dalsi...a takto postupne napravim veci ktore ma trapia...a ak to zasa na mna pride, pridem sem a precitam si, co som sem napisala...ze kazdy problem je riesitelny...nechcem byt v ociach druhych ako slaboch...
teraz ma trapi kamoska depka, dufam ze jej to na icq vyhovorim

aga

MILA DEPKA:)
nerob sprostosti.ak si myslis ze ta nik nema rad,zdvihni hlavu a pozri sa hore.este stale si myslis ze ta nik nema rad?ON HORE ta miluje nadovsetko a skusa ta.kazdy dostava tolko,kolko dokaze uniest.TY si silna a dokazes toho strasne moc,to nedokaze hocikto.si na ceste objavovania,kedy je vela zmiesanych pocitov a tez pocit vzdat to,ale nedaj sa okabatit a nedaj sa zlomit!dokazes viac nez si myslis,naozaj!

veronika

Lenka som rada že ti je už lepšie.Tak a nešťastné obdobie máš už za sebou.Je dobré keď si sa k tomuto pozitívne postavila.Veď aj zo zlého sa dá vyťažiť to dobré.Vidíš že nie si slaboch a vieš statočne bojovať! Len choď za svojím snom a ten ťa dovedie do krásneho raja :o)

jaja

nemas za co Leni=DA tesim sa,ze nase pismenka mali aj odozvu a to je to najcennejsie co si nam mohla dat...takze novy zaciatok hmm?tie byvaju riadne vzrusujuce=D