Zelený jačmeň pre zdravie

Príspevok v téme: Zelený jačmeň pre zdravie
Alternativa

Mladé jačmenné lístky podporujú optimálne fungovanie tela, pomáhajú telu, aby sa liečilo samo.
Obsah jednotlivých zložiek v mladých jačmenných lístkoch :
obsahujú 25x viac draslíka ako pšenica, ďalej 37x viac vápnika, viac ako 2-násobok horčíka, 5x viac železa a významné množstvo manganu a zinku. Nemenej významné je, že lístky obnovujú acido-alkalickú rovnováhu v tele.
Majú vysoký obsah vitamínov C, E, B1, B2, B3, B6, betakaroténu, biotínu, kyseliny listovej a pantoténovej, cholínu - príbuzného vitamínu B. Obsahujú viac ako 20 enzýmov nevyhnutných pre zdravý život. Majú vysoký obsah bielkovín. Obsahujú zložky likvidujúce voľné radikály a nevyhnutné na spracovanie mastných kyselín, veľa vlákniny, atď. Obsahujú veľa chlorofylu, ktorý je cenený pre protizápalové, dezinfekčné a deodoračné vlastnosti.
ÚČINKY :
·na spomalenie bunkového starnutia
.pri nadváhe. Nedochádza k okamžitému zníženiu hmotnosti, ale posilňuje sa funkcia štítnej žľazy, ktorá produkuje hormóny podnecujúce spaľovanie tukov, enzýmy na spaľovanie tukov
·proti zápche
·na zlepšenie krvného obrazu
·ako prevencia proti ukladaniu cholesterolu
·prevencia rakovinových ochorení
·prevencia obehových a srdcovocievnych chorôb, porúch pečene
.proti vnútorným i vonkajším zápalom
.zmierňuje artrózy, atď.

AK MA NIEKTO SKUSENOST S DLHODOBYM UZIVANIM ZELENEHO JACMENA, DAJ NAM VEDIET :D

me

Ahoj, ja uzivam BP - green supreme na imunitu a ine moje tazkosti :)odkedy uzivam tento pripravok, tak sa mi stabilizoval imunitny system a zlepsili sa mi hodnoty krvneho obrazu, co som mala doteraz zle. Dalej mam problemy so stitnou zlazou, pribrala som skoro 10kg. Pocas uzivania tohto produktu sa mi podarilo schudnut 6kg :)tak dufam, ze pomalicky schutdnem na svoju povodnu vahu :) Nemusi to zabrat vsetkym, ale mne naozaj pomohol :)

mirabel

ahojte, neviete nahodou, ci ten zeleny jacmen moze pomoct aj pri skleroze multiplex? dik...odpoved poprosim na moju mailovu adresu..

barleyka

cafteee ja uzivam take tabletky ze barley power... vraj to ma mat nejak dobry ucinok n avlasy,,,pomaha to??:)
su tam aj nejake vyťažky alebo ucinky z thoho co uz bolo spominane?? lebo z balenia sa toho neviem moct dozvediet..:) prosiim odpoveeeeeeeeeeedd,dakujem::)

dada

Prosím Vás, viete mi niekto povedať, aký je rozdiel medzi zeleným jačmeňom GREEN WAYS a zelený jačmeňom Bio Barley Jucie? Samozrejeme okrem ceny.

xypsilonkova

zas sa niekto nabalí na naivite ľudí, stačí niečo napísať tak aby to presvedčilo ľudí že to vyrieši práve ich problém, jajaj

Alternativa

Zelenu vyzivu dokonale ovladam - z odbornej literatury aj osobnych skusenosti mojich blizkych. Z ponuk som sa rozhodla pre STAVU zo zeleneho jacmena /dodava firma Green Ways vo forme prasku, cena cca 2 4OO,-, co je davka pre 1 osobu na 3 mesiace pri piti 2x denne/. Cize nie vysuseny, rozdrveny jacmen v prasku a uz vobec nie v tabletach.
Dovod :
1.technologia spracovania firmou GW je jednoducha, ziadny negativny vplyv spracovania na zachovanie kompletnej nutricnej hodnoty zeleneho jacmena. Produkt je kontrolovany japonskym Statnym uradom pre kontrolu vyzivy. Vyrobok ma medzinarodny certifikat Kosher, co je zaruka kvality. Tieto momenty su pre mna ako profesionala v oblasti klinickej chemie velmi dolezite.
2. Vlaknina obsiahnuta v susenom jacmeni /ci uz v prasku alebo v tabletach/ je ludskym organizmom neprijatelna. Moze vyvolat traviace problemy, hlavne u ludi so zdravotnymi problemami, starsich, u tehotnych zien, u deti. Napokon prasok zo suseneho jacmena od jedneho dodavatela toto upozornenie aj obsahuje. Sucasne tato vlaknina viaze na seba mnohe cenne latky z jacmena, ktore telo nedokaze pre seba "vytazit". Cize je zbytocne nutricne obohatena ludska stolica, nie nas organizmus. Tablety povazujem za najnevhodnejsiu formu, pretoze spracovanie do tabliet vyzaduje pritomnost urcitych pridavnych latok, ktore nas organizmus nepotrebuje, technologia vyroby tabliet moze byt spustacom urcitych chemickych reakcii, ktore vplyvaju na cennu nutricnu hodnotu povodnej rastlinky.
Som presvedcena, ze rozdiely v cenach zeleneho jacmena, ktore su na trhu, odpovedaju rozdielu v kvalite. Vyber si robime kazdy sam :D.