Zelený jačmeň pre zdravie

Príspevok v téme: Zelený jačmeň pre zdravie
Alternativa

Mladé jačmenné lístky podporujú optimálne fungovanie tela, pomáhajú telu, aby sa liečilo samo.
Obsah jednotlivých zložiek v mladých jačmenných lístkoch :
obsahujú 25x viac draslíka ako pšenica, ďalej 37x viac vápnika, viac ako 2-násobok horčíka, 5x viac železa a významné množstvo manganu a zinku. Nemenej významné je, že lístky obnovujú acido-alkalickú rovnováhu v tele.
Majú vysoký obsah vitamínov C, E, B1, B2, B3, B6, betakaroténu, biotínu, kyseliny listovej a pantoténovej, cholínu - príbuzného vitamínu B. Obsahujú viac ako 20 enzýmov nevyhnutných pre zdravý život. Majú vysoký obsah bielkovín. Obsahujú zložky likvidujúce voľné radikály a nevyhnutné na spracovanie mastných kyselín, veľa vlákniny, atď. Obsahujú veľa chlorofylu, ktorý je cenený pre protizápalové, dezinfekčné a deodoračné vlastnosti.
ÚČINKY :
·na spomalenie bunkového starnutia
.pri nadváhe. Nedochádza k okamžitému zníženiu hmotnosti, ale posilňuje sa funkcia štítnej žľazy, ktorá produkuje hormóny podnecujúce spaľovanie tukov, enzýmy na spaľovanie tukov
·proti zápche
·na zlepšenie krvného obrazu
·ako prevencia proti ukladaniu cholesterolu
·prevencia rakovinových ochorení
·prevencia obehových a srdcovocievnych chorôb, porúch pečene
.proti vnútorným i vonkajším zápalom
.zmierňuje artrózy, atď.

AK MA NIEKTO SKUSENOST S DLHODOBYM UZIVANIM ZELENEHO JACMENA, DAJ NAM VEDIET :D

RNG

Alexia, mlada jacmenna trava sa ha posekat a vysusit, alebo vytlacit z nej len stavu a vysusit. Stava je ovela koncentrovanejsia, tj drahsia. Mnohi hovoria, ze je aj ucinnejsia.
Takze mas 2 druhy na trhu:susenu stavu alebo susenu stavu spolu s vlakninami.

Ale tie ceny su v kazdom pripade privysoke.

alexia1

ja tomu teraz celkom dobre nerozumiem, lebo ja mám zelený jačmeň z www.nastrojezdravia.sk a tam stojí okolo 700 Sk a vy tu na tých stránkach máte ten jačmeň okolo 2000Sk, tak v čom je preboha taký rozdiel? Akože ten môj je zlý, nekvalitný, alebo co?

alenôčka

So zelenym jačmeňom mam len dobre skusenosti, naozaj mi dodava stratenu energiu,podporuje moju psychiku v dobrom slova zmysle. Pitím zeleného nápoja sa mi zlepšilo aj moje travenie.

Pijem zeleny jačmeň od spoločnosti Green Ways da sa kupit na -odkaz odstránený-
stoji 2325,- teda aspoň na tejto www-stránke, niekde nájdete aj drahší, alebo v rovnakej cene.

mato111

osobne mi jacmen velmi pomohol zbavit sa unavy, vzhladom na to ze vediem intenzivny zivot, vela prace atd....citil som sa menej unaveny uz po tyzdni pitia tohoto zeleneho vzpruzovaca,taktiez odporucam predajcu u ktoreho som si tento produkt zakupil, www.zelenezdravie.sk,maju vynikajucu komunikaciu so zakaznikmi, na vsetko mi odpovedali co som chcel o tomto produkte vediet.....asi by som nemal robit takto reklamu na verejnom fore, ale aj tak...vrelo odporucam tuto firmu.

Ivka 1

Na únavu a slabosť by som radila užívať včelí peľ. Pomáha aj pri psychických ochoreniach,zvýšenom strese.Dodáva telu potrebné vitamíny a minerálne látky.

alexia1

ja užívam zelený jačmeň cca 2 týždne, zatiaľ teda necítim žiadnu zmenu, len mi robí problém to piť, lebo je to hnusné hrozne... ale keď som si tu čítala tie príspevky, tak som si to začala šejkrovať a normálne som bola prekvapená, že je to tak znesiteľnejšie, fakt to už nie je taká zlá chuť... ale zlá je furt :)