Zelený jačmeň pre zdravie

Príspevok v téme: Zelený jačmeň pre zdravie
Alternativa

Mladé jačmenné lístky podporujú optimálne fungovanie tela, pomáhajú telu, aby sa liečilo samo.
Obsah jednotlivých zložiek v mladých jačmenných lístkoch :
obsahujú 25x viac draslíka ako pšenica, ďalej 37x viac vápnika, viac ako 2-násobok horčíka, 5x viac železa a významné množstvo manganu a zinku. Nemenej významné je, že lístky obnovujú acido-alkalickú rovnováhu v tele.
Majú vysoký obsah vitamínov C, E, B1, B2, B3, B6, betakaroténu, biotínu, kyseliny listovej a pantoténovej, cholínu - príbuzného vitamínu B. Obsahujú viac ako 20 enzýmov nevyhnutných pre zdravý život. Majú vysoký obsah bielkovín. Obsahujú zložky likvidujúce voľné radikály a nevyhnutné na spracovanie mastných kyselín, veľa vlákniny, atď. Obsahujú veľa chlorofylu, ktorý je cenený pre protizápalové, dezinfekčné a deodoračné vlastnosti.
ÚČINKY :
·na spomalenie bunkového starnutia
.pri nadváhe. Nedochádza k okamžitému zníženiu hmotnosti, ale posilňuje sa funkcia štítnej žľazy, ktorá produkuje hormóny podnecujúce spaľovanie tukov, enzýmy na spaľovanie tukov
·proti zápche
·na zlepšenie krvného obrazu
·ako prevencia proti ukladaniu cholesterolu
·prevencia rakovinových ochorení
·prevencia obehových a srdcovocievnych chorôb, porúch pečene
.proti vnútorným i vonkajším zápalom
.zmierňuje artrózy, atď.

AK MA NIEKTO SKUSENOST S DLHODOBYM UZIVANIM ZELENEHO JACMENA, DAJ NAM VEDIET :D

alenôčka

mlady jacmen je taky lacny, pretože jeho spracovanie nie je náročne, vezme sa,poseka a posuši, presne ako seno. Taky jačmen doporučujem vypestovať doma, posekat a posušiť!Nepozerajte na cenu, ale na kvalitu vyrobku!Predsa chcete kupit jacmen koli svojmu zdraviu a do toho sa oplati investovať!

viem

Cena v predaji suncity zodpovedá kvalite. Je to sušené seno z ktorého my bolo zle od žalúdka. Volakto to tu písal že tá trávová vláknina volačo zle robí. No tak mne určite.

sasa121

Rozdiel medzi aloe vera a zeleným jačmenom je v zložení, nedá sa to porovnať,že je to jedno.Aloe obsahuje vyše 300 biolog. aktívnych látok a firma FLP ponúka aj Polia zelene- čiže ten váš jačmeň, ktorý v tejto firme stoji u registrovaného zákazníka 320 Sk ,obsahuje tiež veľké množstvo vitamínov, minerálov,vlákninu,je dobrý na energiu, chudokrvnosť, prevencia rakoviny hrubého čreva a spolu s pitím šťavy z Aloe výborná kombinácia na udržanie zdravia.Spolu cena jednej dávky 1000 Sk,kvalita zaručená a 100% záruka spokojnosti, výborné výsledky a skúsenosti zákazníkov.

lena22

Mám kamarada ktorý pilpol roka šťavu z aloe (tuším od Forever alebo taká nejaká firma) a žiadny účinok. Dal si pauzu a potom začal šťavu z jačmeňa. Za pár týždňov mu prestali ťažké astmatické záchvaty a teraz je úplne bez liekov na alergickú astmu. Šťavu stále pije (od firmy Green ways, čiže tú drachšiu) a je nadšený. Asi účinky prírodných foriem sú individuálne.

RNG

Nezabudka, vsetko aloe prakticky pochdza z Ameriky, lebo tam rastie. Kvalita je kontrolovana svazom vyrobcov aloe, takze pre clenov tohoto svazu (vyse 300) je kvalita zhruba rovnaka.
Su aj ini vyrobcovia, ale od nich by som neodporucal kupovat.
Najvyssia znamka kvality v USA je peciatka GMP, je to medzinarodna, kde ju najdete, tam sa da na presnost uvedeneho obsahu spoliehat.
Udeluje ju organizacia nnfa, ktora ma vyse 10 000 clenov , vyrobcov potravinovych doplnkov z celeho sveta.
Maju prisne pravidla na kvalitu, beru vzorky z obchodov a davaju na rozbory desiatkam roznych nezavislych laboratorii, ked obsah nesedi na +- 5%, vyrobok strati pravo na peciatku GMP.

nezábudka

Mario,mario, aloe vera je super. Najlepšia výživa bunky akú poznám. Pomohla mnohým ľuďom, ale musíš mať to pravé aloe vera, pestované v Amerike.Napíš mi, ak máš záujem o bližšie informácie:duratnakatka@zoznam.sk.