Zelený jačmeň pre zdravie

Príspevok v téme: Zelený jačmeň pre zdravie
Alternativa

Mladé jačmenné lístky podporujú optimálne fungovanie tela, pomáhajú telu, aby sa liečilo samo.
Obsah jednotlivých zložiek v mladých jačmenných lístkoch :
obsahujú 25x viac draslíka ako pšenica, ďalej 37x viac vápnika, viac ako 2-násobok horčíka, 5x viac železa a významné množstvo manganu a zinku. Nemenej významné je, že lístky obnovujú acido-alkalickú rovnováhu v tele.
Majú vysoký obsah vitamínov C, E, B1, B2, B3, B6, betakaroténu, biotínu, kyseliny listovej a pantoténovej, cholínu - príbuzného vitamínu B. Obsahujú viac ako 20 enzýmov nevyhnutných pre zdravý život. Majú vysoký obsah bielkovín. Obsahujú zložky likvidujúce voľné radikály a nevyhnutné na spracovanie mastných kyselín, veľa vlákniny, atď. Obsahujú veľa chlorofylu, ktorý je cenený pre protizápalové, dezinfekčné a deodoračné vlastnosti.
ÚČINKY :
·na spomalenie bunkového starnutia
.pri nadváhe. Nedochádza k okamžitému zníženiu hmotnosti, ale posilňuje sa funkcia štítnej žľazy, ktorá produkuje hormóny podnecujúce spaľovanie tukov, enzýmy na spaľovanie tukov
·proti zápche
·na zlepšenie krvného obrazu
·ako prevencia proti ukladaniu cholesterolu
·prevencia rakovinových ochorení
·prevencia obehových a srdcovocievnych chorôb, porúch pečene
.proti vnútorným i vonkajším zápalom
.zmierňuje artrózy, atď.

AK MA NIEKTO SKUSENOST S DLHODOBYM UZIVANIM ZELENEHO JACMENA, DAJ NAM VEDIET :D

Ivka 1

Vero je to výborný doplnok. Odporúčam to všetkým snažiacim sa párom o bábätko.Samozrejme aj iné ale to je už na dlhší rozhovor.

dobyvatel

Hej ludia ja zacinam s touto medicinou a mam pred sebou jacmen od tej firmy Suncity a neviem ci s tym mam zacat ....nehrozi mi nic ked to nie je kvalitne a je to vobec nekvalitne ???? a ozaj ako sa to davkuje a akym sposobom sa to papa ??
PLS odpiste mi na mail DIKI

buky

Len tak mimochodom mam informácie že tieto produkty budú čochvíľa o dosť lacnejšie.
www.bukera.sk Zaujímavosti o vode, ľudoch, zdraví a studničkách, potokoch, riekach.

piccolina

...Vidim,ze sa tu rozbehla diskusia ohladom zeleneho jacmena,a jeho uzivania.Ja som vlastne chodiaca reklama na vsetky mozne praraty,pila som aj aloe vera,ktora mi pomohla velmi na travenia,to je asi jedine,co som u seba pozorovala,velmi dobre skusenosti mam aj s tiens...tianshi,od ktoreho som mala skutocne vynikajuce vysledky.No vsetko clovek musi uzivat dlhodobo.Ak sa oranizmus nici dlhodobo liekmi ako moje od decka do mna pchali plno tabletiek,a uz dlhsiu dobu znovu bojujem so zvysenym bilirubinom....Vela zohrava aj psychika,to je fakt.Ja mam tazku,teda mysli psychicky narocnu pracu,pri ktorej sa citim vycicana z energie..A takto sa to konci do okola....Nahodne,aby som presla k teme,som skocila k znamej do obchode s bioproduktami,a ona mi ponukla zeleny jacmen-prasok,najprv som vahala,no nakoniec som si ho kupila....Momentalne ma trapi anemia,tak som si povedala,ze to skusim,okrem toho mam problemi aj s nafukovanim po jedle....Jacmen pijem druhy tyzden,zacala som sa citi zvlastne,a zacala som pravidelnejsie chodit na zachod..Bude to zrejme dlhodobsieho charakteru,ale budem ho pit aj nadalej,a aj ked momentalne zijem v cudzine,su tu tiez obchody kde sa da kupit....Budem rada,ak sa niekto ozve s pozityvnymi reakciami zeleneho jacmena,niekto kto ho naozaj uziva dlhodobo....

buky

Ja jem obidva potravinové doplnky GW aj zelený jačmeň aj chlorellu. Zatiaľ som spokojný. Nemajú obe rovnaké účinky, preto sa nedá hovoriť o tom že možno zamieňať jeden za druhý. Pri chlorelle si treba dať pozor na dostatok vody. Pretože chlorella má výrazný čistiaci efekt a aby škodliviny mohli s tela odísť treby piť veľa vody.
www.bukera.sk Zaujímavosti o vode, ľudoch, zdraví a studničkách, potokoch, riekach.

laila

CHcem sa aj ja podelit o moju skusenost so zelenym jacmenom.Kupila som si ten najdrahsi- 2 800sk, pouzivam ho vyse mesiaca a nic- ziadne- absolutne ziadne zmeny na sebe nevidim, okrem bezproblemoveho vyprazdnovania, ale s tym som aj tak problemi nemala:). Nechapem to, ked kazdy pise, ake to je super. Ale aj napriek tomu to budem uzivat aj nadalej, lebo aj ked ja zmenu nevidim ani necitim, mozno v mojom tele to niecomu pomaha. Je to skoda, lebo financne sme na tom dost biedne- ja som na materskej a manzel zaraba dost malo a ja som si sporila a sporila na ten super jacmen a zatial mi to nestoji za to.

RNG

Alenocka, mlada jacmenna trava v celku nie je celkom posekane seno.
Je to zozate pokial su listky mlade cca 15 cm dlhe, dokladne umyte,vysusene vymrazenim a jemne pomlete v gulovych mlynoch za nizkej teploty.
Napriek tomu suhlasim, ze by to malo byt lacnejsie, ved je to len potravina.