Zelený jačmeň pre zdravie

Príspevok v téme: Zelený jačmeň pre zdravie
Alternativa

Mladé jačmenné lístky podporujú optimálne fungovanie tela, pomáhajú telu, aby sa liečilo samo.
Obsah jednotlivých zložiek v mladých jačmenných lístkoch :
obsahujú 25x viac draslíka ako pšenica, ďalej 37x viac vápnika, viac ako 2-násobok horčíka, 5x viac železa a významné množstvo manganu a zinku. Nemenej významné je, že lístky obnovujú acido-alkalickú rovnováhu v tele.
Majú vysoký obsah vitamínov C, E, B1, B2, B3, B6, betakaroténu, biotínu, kyseliny listovej a pantoténovej, cholínu - príbuzného vitamínu B. Obsahujú viac ako 20 enzýmov nevyhnutných pre zdravý život. Majú vysoký obsah bielkovín. Obsahujú zložky likvidujúce voľné radikály a nevyhnutné na spracovanie mastných kyselín, veľa vlákniny, atď. Obsahujú veľa chlorofylu, ktorý je cenený pre protizápalové, dezinfekčné a deodoračné vlastnosti.
ÚČINKY :
·na spomalenie bunkového starnutia
.pri nadváhe. Nedochádza k okamžitému zníženiu hmotnosti, ale posilňuje sa funkcia štítnej žľazy, ktorá produkuje hormóny podnecujúce spaľovanie tukov, enzýmy na spaľovanie tukov
·proti zápche
·na zlepšenie krvného obrazu
·ako prevencia proti ukladaniu cholesterolu
·prevencia rakovinových ochorení
·prevencia obehových a srdcovocievnych chorôb, porúch pečene
.proti vnútorným i vonkajším zápalom
.zmierňuje artrózy, atď.

AK MA NIEKTO SKUSENOST S DLHODOBYM UZIVANIM ZELENEHO JACMENA, DAJ NAM VEDIET :D

RNG

gertrud, v danej stranke bioaktiv som nenasiel kombinaciu chlorely a spiruliny. Je tam len dulse, sea lettuce, laver a kelp.
A cena prepocitana na kg je 3900 korun. To sa mi zda trochu pridrahe aj na "superpotraviny".Pricom uvedene nie su tie super spickove, ako spirulina s chlorella.

magda6

zaja ani náhodou nie som distribútor..Len som chcela vyjadriť svoj názor ako aj napríklad ty a podeliť sa o skúsenosti.

moncika

zaja dr.bukovsky tiez nieje najlacnejsi hm?ale je pravda ze na tomto fore je vela distributorov.ak mozem poradit jancecka zbytocne NEVYHADZUJ peniaze za zeleny jacmen na slovensku.ja si objednavam cez internet bud z usa alebo teraz mam organic z australie.taktiez ak chces chlorellu tak si vyhladaj na nete.na slovensku je to strasne predrazene. :-)

zaja

magda6, nie si nahodou jednou z distributoriek zeleneho jacmena? lebo ako sa tu tak brodim touto strankou, vsade narazim na niekoho, kto sa tu schovava za uzivatela a pritom ponuka nieco zo svojej zarobkovej cinnosti. ja som uz uzivala vselico, aj jacmen a skoncila som u dr. bukovskeho v jeho ambulancii. ten mi pekne vynadal a teraz sa konecne liecim ako treba. mohla som si usetrit peniaze. vsetko to bolo len o tom, ze niekde niekto vyraba lacny produkt a na jeho predaji sa nabaluje ohromne mnozstvo ludi. najhorsie je, ze mnohi aj skodia tym, ze im slubuju napr. vyliecenie vaznych chorob. je to klamstvo a malo by to byt trestne. hroza, co su ludia schopni pre peniaze urobit a comu su naivni ludia schopni uverit. zial, bola som taka ista, ale vcas som sa spamatala.

jancecka

pokiaľ sa to dá kombinovať napr aj s tým džúsom, tak to hej, to by som skúsila, lebo skúšam na pleť rôznu kozmetiku, nič nepomáha, čiže to mám zvnútra, tak by som sa chcela prečistiť :D díky za odpoveď

moncika

jancecka tak jacmen nechuti.aspon mne nie.mna tiez z neho napinalo.ja ho ani s vodou nevypijem len s pomarancovym dzusom.mne velmi pomaha

jancecka

nečítala som dozadu odpovede, nemám toľko času, je to na prečistenie organizmu? Pomôže to aj pleti? Ako to chutí? Dá sa na to zvyknúť? Nie je to taký prášok,čo sa zarobí s teplou vodou, pekne to nevyzerá ani to pekne nevonia a vôbec to nechutí? Raz som niečo také skúšala, ale naplo ma, dúfam že to nie je ono, chcela by som to vyskúšať.