S ktorou špirálou máte najlepšie skúsenosti? Čo naozaj predĺži, nezlepí riasi a hlavne zväčší objem.ďakujem
Ktorá špirála je najlepšia?
rimmel má takú dvojfarebnú vodeodolnú si ju cem kúpiť ale ete som nemala čas =)))
jaja a ja by som sa chcela spytat na nejaky dobru vodeodolnu...a jestvuju aj vodeodolne ceruzky na oci???
mirka, a divila by si sa co dokaze lacna spirala s kvalitnymi mihalnicami :D
Mne nevyhovuje novo zakupena maskara a to moze stat aj 2000.- Musim ju mat aspon mesiac aby trochu vyschla, potom mi krasne vytoci a prelici riasy. Ked je nova, efekt je nulovy... takze sa priklanam k nazoru ze riasy musia byt kvalitne, nie riasenka. Smola..
dadka, mirka - tiez ma zaujima, aka je ta nova spirala. V reklame zaujala, no ci je taka aj v skutocnosti, to netusiim :D
Ahojte, ja sa chcem spytat ci uz niekto vyskusal tu novu od Loreal s colagenom? Ja mam teraz Architect ale nejako skoro mi vyschla a teraz robi hrudky, inac bola dobra.
akinom007
mno mala ju aj kamoska ...vraj bola dobra ale neviem ale aj tu na fore baby pisali ze nic moc ale zasa ine baby z nej boli prec...tak neviem... teraz mam objednanu z oriflame wonder lash...neviem presny nazov ale uz riesim do predu ze co dalej=D ale mno teraz ma zasa uputala reklama na MBL tu zltu...
inak dnes som si kupila astorku look out zachvilu sa namalujem adam vedeit:)