Ktorá špirála je najlepšia?

mirka 23

Baby, ak máte lepšiu maskaru ako je MF Masterpiece Max, tak sem s ňou, ja veľmi rada vyskúšam a budem sa tešiť, že mi niekto poradil dobrú maskaru. No a neviem kde tu vidíte, že niekomu nanucejem Max. My sa tu s Lucinkou bavíme o maskarách, poradila som jej aj túto a je s ňou spokojná.

bebel

Lebo tie baby co pouzivaju Miss Sporty su fakt odsudeniahodne, ze Mirka? Niektore dievcata, studentky nemaju tak bohatych rodicov, aby si mohli dovolit znacky vyssich kategorii, tak hladaju tu najlepsiu medzi lacnejsou kozmetikou.. co je na tom? Cena nie vzdy je smerodajna. Skus spirali od YSL za 1500.- uvidis ze zaplatis za meno, nie za kvalitu.

mola

Mirka, mne rukami preslo viac mihalnic ako tebe spiral:-), no neporovnatelne viac, tak asi viem ze kvalitna spirala nie je vsemocna, inak by asi nevymysleli trsy mihalnic na "vylepsenie" oka. Dolezitejsia ako spirala je technika nanasania. A co sa kvality rias tyka to mas podobne ako ked na aknoznu-zjazvenu alebo ochabnutu plet nanesies drahy make-up. Ked si myslis ze sa akne strati alebo sa plet vyhladi, tak si naivna. A prosim ta nenut tu ludom silou mocou ktora kozmetika je naj, pretoze krasu ci uz mihalnic alebo pleti si pestujeme dobrou starostlivostou, stravou, zivotnym stylom. A nechapem podla coho si usudila na zaklade jedneho jedineho prispevku, ze pouzivam Miss Sporty. Ale aspon si uvedomujes svoju chybu...

dariinecka

Mirka 23 ty si akoze nejaky brand manager max factor? lebo to tu ospevujes ako keby ti za to platili, ak nie si ozvi sa im, mozno ze ti zacnu platit za reklamu :) je kezdeho osobna vec co jemu vyhovuje, niekto nepotrebuje drahu spiralu, aby mal pekne riasy, tak sa z toho nezblazni, ze niekto nepouziva maxfactor. Ak je 23 za tvojim nickom vek, tak obdivujem ze jedine co ta trpi je ze tu presviedcas ludi o tom ze len kozmetika, ktoru ty pouzivas je uzasna, lebo to sa mi skor hodi k nejakej 15 rocnej slecne. peace

mirka 23

Lucinka, tá Bourjois, asi veľmi nevytáča a nepredlžuje, skôr zhusťuje. Ale neviem na 100% lebo som ju neskúšala. Skús sa spýtať Moly.

mirka 23

Mola, písala si, že musia byť kvalitné riasy, riasenka nestačí, ja som toho názoru, že niektoré riasenky dokážu divy.
Myslela som si, že si jedna z tých, čo používajú Miss sporty a tvrdia že mali aj drahé maskary (Rimell, Astor) a že riasenka nemôže pomôcť riasam, čo sa týka efektu. Tak sorry.
To že maskary sú dobré až po čase, nie nové, tak s tým súhlasím.
Tak sa ospravedlňujem, že som na teba vybehla.

Lucinka33

vdaka mola, ja uz dlhsie hladam matne ocne tiene, nemam rada tie perletove na den, ale je to tazke zohnat v nasich drogeriach :)