Ktorá špirála je najlepšia?

jaja

mate niekto skusenost s novou spiralou od MBL Colossal Volum' Express™ Maskara???nelepi naozaj urobi taky objem??? ale ktora z maskar od MBL je super?

mirka 23

Svetlana, mala som aj Masterpiece, raz som sa s ňou namalovaľa a posunula som ju sesterke:) Jednoznačne nebola až taká dobrá ako Max a nehovoriac už o tom, že je o polovicu menšia (to už bolo spomínané, že má len 4ml.) Ale zase neviem porovnať či je Masterpiece Max lepšia ako Diorshow
No čo sa týka tých Lorealiek, ja som mala len obojstranné (všetky) bola som spokojná hlavne s tou s hrebeňom, robila pekný efekt, ale je pravda, že lepila riasy, no a nepoznala som MF:)
Takže aj podľa mňa vedie MF Masterpiece Max, ak niekto príde s lepšou, rada vyskúšam (ale Oriflame a Avon odmietam skúšať:)).
No a ešte som v parfumérke videla novú Loreal na objem, tiež by som bola zvedavá aká je. Najlepšie je porovnanie, keď si dáte na jedno oko jednu maskaru a na druhé druhú.

dadka

Ahojte, ja sa chcem spytat ci uz niekto vyskusal tu novu od Loreal s colagenom? Ja mam teraz Architect ale nejako skoro mi vyschla a teraz robi hrudky, inac bola dobra.

Lucinka33

tak ale asi sa to oplatilo, tam je znackova kozmetika lacnejsia ako u nas, aspon co som pocula. teda nie vsetko, ale dost vela veci...aj ta diorshow napriklad. u nas su hrozne predrazene tie veci a niektore ani nie su tak kvalitne

svetlana6

noo to byva dilema. ja som si z usa vzdy priniesla kozmetiky za igelitku, pre mna aj pre maminu, vydrzala vzdy tak rok :o) len tie loreal spiraly som kupila 3 :o))

Lucinka33

tak uvidim, este si rozmyslim, teraz mi tiez spiralu netreba, ale potom uz nemusi byt za tu cenu :) to je dilema :)

svetlana6

mne hrudky nerobila (mozno uplne ku koncu, ale to som ju uz fakt pouzivala asi 3/4 roka. tazko som sa s nou lucila :o) byt tebou tak za tu cenu ju urcite kupim. sklamana podla mna nebudes. hrudky sa mi zda robia vacsinou niektore spiraly, co su hlavne na objem (take si najcastejsie kupujem), ale pomaha aj spravna "technika" malovania a potom sa hrudky nerobia. byt tebou vyskusam. ja ked si budem kupovat dalsiu spiralu, asi vyskusam znovu voluminous (aby som vedela, ci je rovnako dobra ako ta z usa, aj ked zial min. o 100% drahsia) alebo mozno tu max. uvidim :o)

Lucinka33

Svetlana, nechcem odpovedat za Mirku, ale minule som sa jej presne to iste pytala :) a mala obidve a ze Masterpiece Max je lepsia, viac predlzi aj vytoci. Ze sa neoplati kupovat tu Masterpiece.