S ktorou špirálou máte najlepšie skúsenosti? Čo naozaj predĺži, nezlepí riasi a hlavne zväčší objem.ďakujem
Ktorá špirála je najlepšia?
Mola, inak, nechcem ta otravovat a viem, ze to do tejto temy nepatri, ale ked si uz tu, tak sa spytam a vyuzijem odbornicku :) Prosim ta, ake tiene by si mi poradila, ak mam hnedozelene oci, tmavohnede vlasy a dost svetlu plet?? Dakujem :))
Aj tak sa da :) A nevies ako vytacala ta Bourjois a ci predlzovala?
Mirka ked od zakaznicky vypitam 800.- za spolocenske licenie, bolo by dost odveci z kufrika vytiahnut znacku ako Miss sporty a pod. Tym nechcem ale tu znacku degradovat pod ostatne, pre mlade slecny je to postacujuce. Pokial ta poznamka bola mierena na mna a ked nie, tak beriem spat. Takze v tomto som narocna a skromna som tiez :-)
Mola, vdaka, teraz mam momentalne Masterpiece Max. A od Bourjois je dobra aj Volume Clubbing?
každá je dobrá
spirala bola v pohode, za cenu 250,- nevravim ze ma robit zazraky, a ako ty vravis dost zalezi na riasach:) som sice albinka, ale riasy mam hnede, celkom huste, ked je dobra spirala, a pevna ruka, vyzeraju ako umele:P
suns a mihalnice mas huste? Inak uz si ju mohla taku staru kupit, vies v drogerkach pod tym umelym horucim svetlom aj laky na nechty starnu, si vsimni ako sa priesvitna tekutina oddeluje od farby, tam je uz narusena kvalita vyrobku a oni to v pohode predavaju dalej.
ja som mala aj Volume Flash od rimmel, husta, na ociach po par hodinach opadavala na lica, hruuuza, a uz ju mam suchu.. vydrzala par mesiacov..