Ktorá špirála je najlepšia?

mola

Lucinka vsimaj si "kefku". Najlepsia je dobre husta a aj napln by mala byt konzistentnejsia. Ja pri takychto riasach vzdy pouzivam kliestiky na vytocenie. Ja oblubujem Masterpieceku od Max Faktor a zhustujucu od Bourjous. Mala som aj Lancome a Sothys, je to nieco obdobne. Dolezita je aj technika nanasania.

mihalnica

neviem baby mne tie drahe spiraliky skoro vyschnu ja si kupujem od mis sporty zhustujucu a to staci...ono zalezi od toho ake mate mihalnicky ja ich mam riedke a kratke nanasam si 2 vrstvy pohybmi do stran a niekedy si ich vytacam kliestickami no nie casto iba ked je dajaka prilezitost aby som si ich nejako neposkodila som rada ze mam vobec nejake mihalnice :D

Lucinka33

Mola, prosim ta, aku spiralu by si mi odporucila, aby sa mi maximalne vytocili mihalnice? a aby aj drzala vytocenie kliestikmi. Mam kratke a rovne riasy, takmer ako azijatka :D Vdaka

mola

Mirka 23, nedivila, lebo som mala aj tie najdrahsie :-) Som vizazistka a riasy mam sice vytocene, dlhe ale riedke :-( Zaujimave ze riasy zakazniciek dokazem krasne nalicit, no svoje uz nie :-(

sandra22

emme, predpokladam, ze mas nastudovane ake "vyzivujuce" latky obsahuju drahe spiraly a naopak, ake tym lacnejsim chybaju :D