Ktorá špirála je najlepšia?

svetlana6

ahoj. no fotky este nemam, ale zatial tolko moj nazor na Diorshow:
pozitiva: najvacsia a najhustejsia kefka aku som kedy videla :o), co ma vplyv na to, ze mihalnice krasne od seba oddeluje. ja mam este aj pocit, ze ich super vytaca. proste maju skutocne taky efekt umelych rias. a este medzi pozitiva radim aj objem 12,5 ml, co je teda rozdiel oproti inym maskaram (napr. raz som mala masterpiece myslim-tu zlatu, a ta mala 4,5 ml!!)
negativa: od tejto maskary som cakala, ze riasy maximalne predlzi a zahusti, co teda povedat moc nemozem :o( aj ked zavisi urcite aj od mihalnic (tie moje teda dlhe nie su). pokial ma niekto krasne dlhe mihalnice a pouzil by diorshow, verim, ze by boli "na odpadnutie". to ma dost sklamalo, cakala som od nej viac. aj ked je este nova, pouzila som ju asi 3krat (uz som pisala, ze podla mna uplne nova spirala moc dobre nemaluje) a negativum je samozrejme cena (ja som ju nakoniec dostala zadarmo :oD, ale v usa vysla cca 450-500 Sk v sephore)zaver: na mojich mihalniciach vyzera pekne, oci mam ako babika, ale nie moc dlhe a huste. prisla som na to, ze mne v podstate asi vyhovuje, ked spirala riasy trochu "zlepi" v usa ked som si kupila loreal voluminous, ta stala asi 170 Sk a po naneseni 2 vrstiev boli moje mihalnice uzasne huste a dlhe. som s nou spokojna, ale za tu (slovensku)cenu by som si ju urcite nekupila.

svetlana6

caute kocky, tak dnes som sa konecne dopracovala k diorshow, tesim sa jak male dieta :o) (snad nebudem sklamana) ako som slubila odfotim sa pred a po a zavesim niekde na net fotky :o) aj ked si myslim, ze spirala je najlepsia ked nie je uplne "nova", ale tak polovica minuta, vtedy podla mna "farbi" najlepsie. potom pridam link, slubujem :o)

mirka 23

Karolinka, toľko viem, že 2000 je staršia, je na trhu už niekoľko rokov, nie je zlá ale Masterpiece max je lepšia, podľa mňa MAX dokonalejšia 2000. Masterpiece je vymakanejšia. No a myslím že je tam aj nejaký cenový rozdiel ale nie veľký.

lisala

Jednoznacne Daring curves od avonu...Predlzi, zvacsi objem, nelepi...nadherne vytaca - ma super skruteny stetcek :) odporucam.