Ktorá špirála je najlepšia?

Lucinka33

No mozno aj tak to je, ale mne sa zda, ze mne ten Masterpiece Max, co ma mensiu kefku zachyti vsetky riasy a velke huste kefky nie :) No ale na aukre je fakt len za 160 s postovnym teraz, tu je link : www.aukro.sk Teraz rozmyslam ci ju nekupit, ked vravis, ze bola dobra :) Fakt ti nerobila hrudky? :)

Mas pravdu, kazdemu ina spirala vyhovuje. Dnes som dala kamoske, co ma nadherne mihalnice skusit Masterpiece Max, myslela som, ze to bude pecka. no a efekt na mihalniciach bol asi rovnaky, aky ona dosiahne aj s nejakou Rimmel Extra Super Lash za 100 Sk :)Takze by zbytocne vyhadzovala peniaze za Max Factor.

svetlana6

inak mirka, mala si aj masterpiece aj M. max? vies ich porovnat? ja som mala asi masterpiece (bola to taka zlata, co pouzili vo filme Gejsa?) mala taky zlty gumenny hrebienok. ta sa mi celkom pacila, tiez riasy pekne oddelila, ale takisto na objem nic moc. a skor ako som sa s nou stotoznila, sa mi minula. za tu cenu- normalne som nechapala, kam sa podela. strasne malo mi vydrzala, az potom som pozrela na obal a zistila, ze mala 4,5 ml (hoci obal je velky ako u inych spiral) :o( je Max lepsia? hlavne ma 7,5 ml, uz len to je pozitivum.

svetlana6

luci praveze ked je taka husta tak zachyti vsetky riasy a kazdu pekne zvlast :o) ta loreal urcite nebude taka lacna v drogerke. mne vyhovovala, ja by som ti ju odporucila, ale nekupila som ju na slovensku a mam na viacerych vyrobkov overene, ze hoci je to rovnaka znacka, rovnaky vyrobok, tak kvalita tam a u nas nie je vzdy rovnaka :o( tak neviem. ale patrila medzi moje najlepsie.
vierka tu air max mam teraz, nie je zla, ale ja by som ti radila radsej MF. mirka ma rada masterpiece max (tu som nemala) a ja som zase pouzivala asi 2 roky 2000 calories. s tou som bola velmi spokojna, takze odporucam. inak baby naozaj to vyzera tak, ze velmi zalezi od typu a kvality mihalnic, zda sa, ze kazdej skutocne vyhovuje ina. niektorej jedna vobec nesadne a druha si ju nemoze vynachvalit a pod. urcite aj inak na ociach vyzeraju. mozno je to ako s parfemom, ktory na kazdej pokozke vonia uplne inak, niekto ma jeden oblubeny, ktory iny nemoze ani vystat.

Lucinka33

Inak, spytaj sa na ten Loreal aj inych ludi, niektore baby tieto spiraly chvalili. Ja som mala negativnu skusenost, ale mozno som mala len smolu, ze mne tato spirala nesadla. Neviem ci su aj ostatne od Lorealu take zle. Nechcem tu teraz dehonestovat cely Loreal :)

Lucinka33

tie astorky som nemala, tak neviem. ale jedna od astor mi dost rychlo vyschla, tak neviem ci to vsetky tak schnu. tu maybelline collosal ma moja kamoska a nie je spokojna, ze lepi. Co som si vsimla, 2000 calorie je viac na objem, Masterpiece max je podla mna lepsia, pekne vytaca a predlzuje, ale zas extra objem ti nespravi. Ja osobne ti odporucam Masterpiece Max.

vierka67

aha...a z nasledovnych by si si ktoru vybrala? astor: air max, volume artist, maybelline colossal alebo masterpiece max vs 2000 calories...medzi tymito sa teraz rozhodujem a neviem si vybrat...moje mihalnice su take priemerne, ani kratke ani dlhanske, ani riedke ani velmi huste...proste normalka a chcela by som aby vyzerali krasne...ktoru teda pre mna?

Lucinka33

vierka67, ja mam taky nazor, ako som pisala nizsie, mne ta jedna, co som od Loreal mala - Lash Architect - strasne lepila mihalnice a robila hrudky, takze to vyzeralo ako "musie nozicky". Strach a hroza :)

vierka67

chcem sa spytat aky je vas nazor na loreal spiraly...tato znacka je z tych kvalitnejsich tak asi aj spiraly budu ok...ktora konkretne je naj?

Lucinka33

Teraz pozeram, ze tu Voluminous maju na Aukre za 160 SK vratane postovneho :) Nelepila ta spirala a nerobila hrudky? Lebo som mala raz davnejsie Loreal Lash Architect a odvtedy mam averziu voci ich spiralam. Mozem povedat, ze jedna z najhorsich spiral, ake som mala, tak preto moc neverim. A pritom chcu za to neviem ake prachy.

Lucinka33

vdaka svetlana, no ja mam kratke mihalnice, tak by iste nevyzerali nejak extra. a myslim si, ze ak mam kratke mihalnice, su pre ne lepsie spiraly s mensou kefkou, nie take obrovske huste, lebo tie nezachytia vsetky riasy :)

Inak, mne sa zda, ze som videla tu loreal voluminous v DM za cca 180 Sk, ale neviem ci si s niecim nemylim, skontrolujem to nabuduce, ked tam pojdem :) takze ta voluminous je podla teba lepsia ako dior? a vytaca dobre? vdaka