Ktorá špirála je najlepšia?

martinka009

boze, ja sa tiez neviem rozhodnut, pocula som chvalu na tu kolagenovu od lorealu ale aj na tuto maybelline colossal.vazne uz neviem.aj v cene je dost rozdiel.nechcem platit len za znacku ak su na tom rovnako co sa efektu tyka. poradteeeeeee, ktoru radsej?

mimusaa

no holky ja som teraz kupila tu novu od maybelline colossal volum expres a je prefektna .hoci mam vytocene mihalnice ale su riedke a kratke no 2 vrstvy urobili divy.po tretej uz bol efekt umelych rias.mihalnice vobec nelepi len zhustuje a predlzuje .vsetkym vrelo odporucam

ewickaaaaa

podla mna najlepsia spirala je lancome,loreal obojstrana a ultra volume collagen :))))) ak mas slabe riedke nevytocene riasy,tak tieto spiraly ti urcite pomozu....:))))

ewickaaaaa

podla mna najlepsia spirala je lancome,loreal obojstrana a ultra volume collagen :))))) ak mas slabe riedke nevytocene riasy,tak tieto spiraly ti urcite pomozu....:))))

[zruseny12]

mola,presne s tebou suhlasim z prispevkom z 3.12.2008 o 12:02
nestaci si len kupit kvalitnu spiralu,ale aj vediet ju nanasat a kvalita a dlzka mihalnic je tiez dolezita...

candy5

ahoj baby ja mam maybelline collosal a mne uplne vyhovuje.Mam po nej pekne huste a vytočené riasy.Samozrejme ze aj vy nemusíte byt s nou spokojne pretoze dost zalezi aj na riasach pretoze ja ich mam vytočené aj bez špiraly takze ju treba len vyskusat.najlepsie svoju naj spiralu zistite metodou pokus-omyl pretoze kazdej vyhovuje nieco ine.