S ktorou špirálou máte najlepšie skúsenosti? Čo naozaj predĺži, nezlepí riasi a hlavne zväčší objem.ďakujem
Ktorá špirála je najlepšia?
boze, ja sa tiez neviem rozhodnut, pocula som chvalu na tu kolagenovu od lorealu ale aj na tuto maybelline colossal.vazne uz neviem.aj v cene je dost rozdiel.nechcem platit len za znacku ak su na tom rovnako co sa efektu tyka. poradteeeeeee, ktoru radsej?
podla mna najlepsia spirala je lancome,loreal obojstrana a ultra volume collagen :))))) ak mas slabe riedke nevytocene riasy,tak tieto spiraly ti urcite pomozu....:))))
podla mna najlepsia spirala je lancome,loreal obojstrana a ultra volume collagen :))))) ak mas slabe riedke nevytocene riasy,tak tieto spiraly ti urcite pomozu....:))))
mola,presne s tebou suhlasim z prispevkom z 3.12.2008 o 12:02
nestaci si len kupit kvalitnu spiralu,ale aj vediet ju nanasat a kvalita a dlzka mihalnic je tiez dolezita...
maybelline collosla stoji 269sk
ahoj baby ja mam maybelline collosal a mne uplne vyhovuje.Mam po nej pekne huste a vytočené riasy.Samozrejme ze aj vy nemusíte byt s nou spokojne pretoze dost zalezi aj na riasach pretoze ja ich mam vytočené aj bez špiraly takze ju treba len vyskusat.najlepsie svoju naj spiralu zistite metodou pokus-omyl pretoze kazdej vyhovuje nieco ine.
a ake ma vlastnosti ta collosal od maybelline? vytoci?
kolko stoji ta maybelline collosal???
najlepsia je maybelline collosal