Ktorá špirála je najlepšia?

kremik

no ja som si vcera kupila tu novu od loreal a co ja viem...podla reklamy by clovek cakal asi 500 krat tolko...ale je pravda, ze je nova a nove spiraly treba trosku "rozchodit". uzavrela by som to tak, ze je to jedna z tych lepsich

bzzz

Astor - VOLUME ARTIST jednoducho je skvela , moje prirodzene riasy su rovne nic sa s nimi do teraz nedalo robit no ale ak som si kupila a vyskusala tuto spiralu mam ich dlhe vytocene a huste, tesim sa z nej ako blcha :)))

cicicicici

awojte mno uz mam konecne doma tu diorshow,,,je super,,,ale cakala som nieco aj tak viac...mno ale tak newa,,okale mam po nej take pjeknucke,,ale pocula som ze lancome-hypnose je lespia,,,no ked miniem tuto tak skusim hentu

dooddynka

martinka moja sestra má tu od maybeline, ja som ju skúšala a poviem ti že nič extra...mne teda vôbec nevyhovuje vadí mi na nej strašne veľká kefka ktorou sa neviem malovať...možno je to len vec zvyku :)

zwedavus

ja som si prednedávnom na skúšku kúpila od Maybelline - Volum´express a som spokojná:) predtým som mal jednu, ktorá mi po čase zanechala pod očami čierne fľaky. táto mi pekne predĺži riasy a ani "nečmudí". takže sa nesťažujem:)