S ktorou špirálou máte najlepšie skúsenosti? Čo naozaj predĺži, nezlepí riasi a hlavne zväčší objem.ďakujem
Ktorá špirála je najlepšia?
ja ju mam, a som z nej hotova, uplne uzasna, odporucam:))myslim,ze ju tak skoro nevymenim:)
co vravite na tu novu zltu maybelline collosal?:) alebo ako sa to pise, neviem:D
no ja som si vcera kupila tu novu od loreal a co ja viem...podla reklamy by clovek cakal asi 500 krat tolko...ale je pravda, ze je nova a nove spiraly treba trosku "rozchodit". uzavrela by som to tak, ze je to jedna z tych lepsich
Maybelline DEFINE LASH
RIMMEL GLAM EYES
awojte mno uz mam konecne doma tu diorshow,,,je super,,,ale cakala som nieco aj tak viac...mno ale tak newa,,okale mam po nej take pjeknucke,,ale pocula som ze lancome-hypnose je lespia,,,no ked miniem tuto tak skusim hentu
martinka moja sestra má tu od maybeline, ja som ju skúšala a poviem ti že nič extra...mne teda vôbec nevyhovuje vadí mi na nej strašne veľká kefka ktorou sa neviem malovať...možno je to len vec zvyku :)
ja som si prednedávnom na skúšku kúpila od Maybelline - Volum´express a som spokojná:) predtým som mal jednu, ktorá mi po čase zanechala pod očami čierne fľaky. táto mi pekne predĺži riasy a ani "nečmudí". takže sa nesťažujem:)
baby ktora je lepsia spirala dior-diorshow,,,alebo lancome-hypnose