S ktorou špirálou máte najlepšie skúsenosti? Čo naozaj predĺži, nezlepí riasi a hlavne zväčší objem.ďakujem
Ktorá špirála je najlepšia?
8ala8 dakujem, vyskusam :)
lucinka33
ja sa s maľovaním vyhrám, ťažko sa to opisuje toby ti trebalo ukázať ale skúsim to. špirálu si nanásaš tak že maš skoro zatvorené oko a keď sa maľuješ že kukáš do zrkadla tak hlavu musíš nakloniť dozadu aby si tie oči mala polozatvorené. jednoducho viac sa ti vytočia. keď si namaľuješ prvý raz chvíľku počkaj kím trochu zaschne, a potom znova nanes. hlavne do okrajov z vonkajších strán oka. netreba to ale preháňať. kebyže sa stane že sa mi nejaké riasy zlepia rozdelím ich pilníkom na nechty alebo niečim ostrejčím čo mám pri sebe. nakoniec si všetky riasy nejakou ceruzkou alebo prstom pritlačím akoby akoby kliešťami na riasy. či ako sa to volá. ale zase pri polouzavretom oku. ehm neviem či som to dosť dobre opísala. bo to sa ťažko opisuje.jedným slovom chce to trochu sa s tím pohrať.
Ja mam Shiseido Advanced Volume a je to jedina spirala, ktora mi neodpadava z oci a podobne...ostatne a obzvlast tie, co maju v DM su zle, dokonca ani Clinique mi nesedelo..
8ala8 mna to zaujima, tak mozes napisat, vdaka :)
baby to je individuálne každej pomáha iná špirála. ja si dokážem vytočiť mihalnice tak že taký efekt by ani fest značková špirála nedokázala záleží aj ako sa s tím pohráte. ak vas zaújma ako tak napíšte.
musska, diky ::):)
maybelline volum´ express:)
maybelline volum´ express