Ktorá špirála je najlepšia?

malemaciatko

ja pouzivam do avonu superfull a som spokojna..ale kamoska mi vychvalovala aj supershock tak mozno vyskusam aj tu

lilus

Ahojte baby, ked uz chcete investovat vacsiu ciastku do spiraly, tak naozaj odporucam spiralu Yves Saint Laurent-MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS. Tato spirala podla mna nema konkurenciu.Riasy su z nej nadherne.Okrem ciernej sa vyraba v dalsich uzasnych farbach(modra je neskutocna:-))) Stoji 1050 Sk a je neporovnatelne lepsia ako Lancome Hypnose(1090 Sk) alebo hociktora od Dioru. Urcite neolutujete:-)
Pekny den!

adrianka

ja som dostala na Vianoce novú špirálu od Astor ultra volume Air max a som s ňou celkom spokojná ja mám dlhé ale trošku mierne riasy a táto ich pekne zahustí ešte viac predĺži a má aj intenzívnu čiernu farbu, predtý som mala maybeline volum express a ta je tiež super len veľmi nepredlžuje moja sestra si zase kúpila nejakú od Rimmel ale ta fakt nie je dobrá ma takú kefku ktorá sie brutálne predĺži ale hrozne zlepuje takze tu nekupujte :-)

withoutnickname

Ja si môžem dať hocijakú špirálu, a stále mám rovnaké riasy. Ale ja som s nimi spokojná.

A inak, veľa závisí aj od toho, ako si ich maľujete.
Ja tak, že pri tom otváram a zatváram oko. Neviem to presne popísať, lepšie by sa to ukazovalo.
Keď ťahám hrebienok so špirálou hore mihalnicami, zatváram oko. Tak sa mi mihalnice lepšie prečesú a lepšie sa nanesie aj špirála

vierka

ja som vysolila za špirálu a dvojfarebné tiene značky Loreal 650 sk,a asi mám na ne alergiu.Po dvoch hodinách mám pocit,akoby som mala v očiach piesok.Sú červené a svrbia ma.Do teraz som používala obyčajné šminky kúpené v drogérii a nič také som nemala.Môže to byť?a to som si urobila radosť na vianoce.Ináč sú nádherné /tiene/ aj špirála je perfektná na moje \\\\\\\\\\\\ \\\"4 mihalnice v troch radoch\\\\\\\\\\\ \\\\".Urobí super objem,ale potom....

jujda

baby mam fotky s tej diorshow...kuknite na azet...nick xakuna88...dufam ze tam tie fotky budu..bo ja sa v tom sprostom azete nevyznam..a potom napiste co si myslite