S ktorou špirálou máte najlepšie skúsenosti? Čo naozaj predĺži, nezlepí riasi a hlavne zväčší objem.ďakujem
Ktorá špirála je najlepšia?
xennia: ani ja som sa nad tym donedavna nezamyslala, ale studujem zoologiu, a mali sme prednasku o firmach testujucich... neskor som si zoznam nasla na internete, a jednoducho som si povedala ze si uz od tych znaciek niekdy nic nekupim, a zatial sa drzim. zoznam je ajtymozespomoct.blog.cz , ale neda sa tomu 100% verit, lebo na jednom zozname napriklad loreal je, a na druhom nieje.... a ked niaka firma poda vyhlasenie ze netestuje tak to podla mna hned neznamena ze netestujee... astor patri spolocnosti COty(to je Astor, Miss, Rimmel), takze testuje na 1OO%
neodsudzujem ludi co si takuto kozmetiku kupuju (napriklad moje zname maju zvierata radi, ale to ze ich oblubene znacky testuju, maju doslova "v pici"), ale ja si uzzz nic take nekupim! Nikdy! Takistoo ked budem mat viac penaazi chystam presedlat ajj na biopotravinyy... ak sa podari
pisala som to dost narychlo takze za moznu nezrozumitelnost sa ospravedlnujem
mh, jakij ja som to poplietla trochu, lebo ja používam AIR MAX - ASTOR nie MAX FACTOR neviem prečo som to napísala a už sa mi to nechcelo opravovať. Ale za tým si stojím, že to nevyriešime. ASTOR je testovaný na zvieratách? Lebo netuším a nikdy som sa ani o to nezaujímala.
xennia, ale tymto testovanie na zvieratach podoporujeme. zasluzia si to? oni trpia len preto, aby sme my boli krasne... pritom je vela inych znaciek ktore vyrabaju porovnatelne kvalitne vyrobky bez testovania na zvieratach... ale to je uz trochu odklon od temy... toto je moj nazor a preto nedam na MAYBELLINE
max faktor spiraly su mozno dobre, ale aj keby spravili s mihalnicami zazraky, nekupila by som si ich ... max faktr je totiz jedna z firiem co najviac testuje na zvieratach ...
ahoj tak ja so spiralami z avonu dobre skusenosti nemam mali super kefky a efekt ale mala som z nich podrazdene oci a opadavali... preto som vsadila na lancome hypnose a je naozaj perfektna a nepoznam zensku ktora by na nu povedala nieco zle len ta cena... ale mam ju dlho a drzi :]
max factor ma velmi dobre spiraly:)ň
z lacnejsich je to maybelline define-a-lash a z drahsich jednoznacne max factor 2000 calorie alebo masterpiece max.
jaja, chod na www.rimmel.sk akurat tam tento mesiac bezia blogy, co robili agentky ktore testovali tuto spiralu..kazdy den je iny blog... a urob si nazor..