Ktorá špirála je najlepšia?

kimono71

NAJLEPSIA SPIRALA NA CELOM SVETE JE SPIRALA WONDER LASH Z ORIFLAME ZIADNY AVON MOJA SESTRA MA SPIRALU Z AVONU A KED SA POZRIEME DO KATALOGU TAQ NIEJE PRAVDA AKO FARBIA NIKDY BY SOM NECELA INU SPIRALU V ZIVOTE PRETO RADIM JE TO UZASTNA SPIRALA VERTE MI JE TO SUPER A NIEJE DRAHA AKO V AVON E200 SK NIE V ORIFLAME MAJU SPIRALI ZA 99 ASPON TU MOJU RADIM JU VSETKYM VERTE MI J EFAAKTI SUPERRRR

vevericka

xenia..ide o to, ze testy sa daju robit aj na bunkovych kulturach, a potom uz ked vedia, co ktore latky sposobuju existuju bioinformaticke pomocky na simulaciu..v konecnom stadiu dobrovolnici ci skor dobrovolnicky...avon ci oriflame alebo uz ktorekolvek firmy(ktore nevyuzivaju testy na zvieratach) to zvacsa tak robia..samozrejme ine je, ked sa testuju lieciva proti ochoreniam, tam to bez pomoci mysiek a potkanov nejde..

xennia

oki. Zoznam som si pozrela, zvláštne že je tam AVON a Oriflame medzi tými čo netestujú.. ale veď tú kozmetiku musia na čomsi vyskúšať.. fakt neviem čo si o tom myslieť ale dobre že si takýto odkaz zverejnila, myslím že viacerých táto tématika zaujme.

jakij

xennia: ani ja som sa nad tym donedavna nezamyslala, ale studujem zoologiu, a mali sme prednasku o firmach testujucich... neskor som si zoznam nasla na internete, a jednoducho som si povedala ze si uz od tych znaciek niekdy nic nekupim, a zatial sa drzim. zoznam je ajtymozespomoct.blog.cz , ale neda sa tomu 100% verit, lebo na jednom zozname napriklad loreal je, a na druhom nieje.... a ked niaka firma poda vyhlasenie ze netestuje tak to podla mna hned neznamena ze netestujee... astor patri spolocnosti COty(to je Astor, Miss, Rimmel), takze testuje na 1OO%
neodsudzujem ludi co si takuto kozmetiku kupuju (napriklad moje zname maju zvierata radi, ale to ze ich oblubene znacky testuju, maju doslova "v pici"), ale ja si uzzz nic take nekupim! Nikdy! Takistoo ked budem mat viac penaazi chystam presedlat ajj na biopotravinyy... ak sa podari

pisala som to dost narychlo takze za moznu nezrozumitelnost sa ospravedlnujem

jakij

xennia: ani ja som sa nad tym donedavna nezamyslala, ale studujem zoologiu, a mali sme prednasku o firmach testujucich... neskor som si zoznam nasla na internete, a jednoducho som si povedala ze si uz od tych znaciek niekdy nic nekupim, a zatial sa drzim. zoznam je ajtymozespomoct.blog.cz , ale neda sa tomu 100% verit, lebo na jednom zozname napriklad loreal je, a na druhom nieje.... a ked niaka firma poda vyhlasenie ze netestuje tak to podla mna hned neznamena ze netestujee... astor patri spolocnosti COty(to je Astor, Miss, Rimmel), takze testuje na 1OO%
neodsudzujem ludi co si takuto kozmetiku kupuju (napriklad moje zname maju zvierata radi, ale to ze ich oblubene znacky testuju, maju doslova "v pici"), ale ja si uzzz nic take nekupim! Nikdy! Takistoo ked budem mat viac penaazi chystam presedlat ajj na biopotravinyy... ak sa podari

jakij