S ktorou špirálou máte najlepšie skúsenosti? Čo naozaj predĺži, nezlepí riasi a hlavne zväčší objem.ďakujem
Ktorá špirála je najlepšia?
veru avon je na moj vkus dost agresivny a chemicky najma pletova kozmetika.netvrdim ze sa nenajdu ludia, kt.by vyhovoval ale mne rozhodne nie!!radsje si priplatim a kupim si eucerin , la roche posay, teda nieco z lekarne:-))
mam masterpiece max čierny obal, nie zlaty.včera som si kupila loreal wollume shocking a som maximalne spokojna, takze zalezi od konkretnej spiraly
k tým krémom z Avonu, musím dat za pravdu Mimi 323, ja mám velmi tolerantnú plet, znesie všetky značky, len Avon nie, mala som z neho krupicový výsyp po tvári, ktorý nesmierne pálil a svrbel, myslela som si, že je to len nejaká náhoda ale bohužial, po zopakovaní som mala to isté, takže z mojej strany Avon neprichádza do úvahy. A špirály som vyskúšala od Avonu až po Lancome a najviac sa mi osvedčila Astor Air Max Ultra volume, je fantastická.
no ja neviem ja som tu dvojfazovu skusala vselijak, bud na zaschnutu, alebo na čerstvu, alebo jemne zaschnutu a stale to bolo vidieť! teraz mam masterpiece a maybelin ale maybelinka mi urobi ovela krajsie riasy, krasne huste vytočene a oddelene ,
no ja som sa z avonu este nidky nevyhadzala a to ho puzivam asi tak 8 rokov a ani spiraly ci tiene ani nic podobne nestipu..mimi323 asi mas extremne citlivu plet(alebo nie je vsetko tak ako tvrdis)..kamoska je avonka a cela partia bab si avon od nej kupujeme a este sa ziadnej z nas nic podobne nestalo..
Monita, keď dávaš dvojfázovú maskaru, tak nemôžeš nechať zaschnúť tú bielu vrstvu. Hneď po nanesení bielej vrstvy si dávaš čiernu vrstvu, Najprv spravíš jedno oko, potom druhé.
Mne lorealky vyhovovali, teraz používam Max Factor. Maybeline je podľa mňa oveľa horšia ako MF.
Čo sa týka toho že Avon netestuje na zvieratách, ale nevadí mu, ak sa z tých krémov ľudia vysypú, keď ich maskary štípu na očiach, keď vďaka ich kozmetike sa urobí akné...
kvalitu lorealok maju aj ine maskary za mnsie sumy ale treba ich najst...a pri dvojfazovych ti stale vidno niekde tu bielu...mne sa too nepaci ...kamoska ma nwm aku zancku ziaden zazrak a este ked sa pozres a presvita ta biela tak 0 bodov
ja som mala max factor 2000 aj masterpiece. 2000 viac zahustila a masterpiece zas nie. ani jedna nebola ziaden zazrak. maybelin wollum expres bola ovela lepsie. mala som aj dvojfazove mascary ale to uz bolo davno, ale mala som s nou taky problem ze ked som si dala tu bielu vrstvu a po zaschnuti tu čiernu tak aj tak ta čierna nebola taka super čierna mala taky sivasty nadych. su teraz lepsie? čo ta dvojfazova loreal? mam stredne dlhe a stredne huste mihalnice. chcela by som dlhe a huste teda ako kazda. čo mi poradite? chcela by som teraz skusiť lorealky. nezalezi mi na tom ako dlho ta maskara vydrzi pokial bude ten efekt dobry.