Ktorá špirála je najlepšia?

monitaa

ja som si ich kupila cez eshop tusim hej.sk no ja som tiez prestala pouzivat vodeodolne, pretoze sa aj tazsie odličuju a poskudzovali sa mi tak mihalnice, tu kulmičku pouzivam uz asi tri roky a mihalnice mam pekne neposkodzuje mi ich. nahrievaju sa po naneseni spiraly a tiez mi iich to aj trocha rozčese potom popripade dam este jednu vrstvu ale to zas nie je pravidlo

Lucinka33

jaaj, to si mohla hned povedat, ze pouzivas aj ty kliestiky :) konecne niekto s kym si mozem vymenit skusenosti :) vodeodolne spiraly nechcem, pretoze vraj vysusuju mihalnice. a kde si kupila taku kulmicku? ja to uz dlhsie hladam..ale neviem ci je to velmi dobre kazdy den ich nahrievat.. tie kliestiky su predsa len menej invazivne, aspon myslim

monitaa

ked som si vytačala kliestikmi tak najllepsie mi drzali tvar vodeodolne spiraly. ale od kedy pouzivam tepelnu kulmičku tak tym si prejdem mihalnice uz naličene a drzia mi vsetky spiraly aj ked poslednu dobu mam jemne ohnute mihalnice podla toho aku spiralu pouzijem , ale natočene su predsa len naj

Lucinka33

monitaa dakujem. Tu Maybelline som mala. Mne velmi nevyhovala, lebo mi nedrzala vytocenie mihalnic kliestikmi, Max Factor mi drzi ovela viac. Nebola zla, len je asi lepsia pre niekoho, kto ma prirodzene vytocene mihalnice :)

monitaa

ano presne tu s hrebienkom mam. lucinka mala som maybelin wolume expres tie hrube, ale tato loreal dvojfazova je ovela lepsie. ja mam priemerne mihalnice take ani riedke ani huste a dlzka je celkom ok ale viete ja mam rada take tie z reklamy.

vevericka

mimi..blbost avon pouzivam 8 rokov od puberty a presla som nan z garnier, lebo mi nerobil dobre a teraz mam plet krajsiu, takze asi tak s mojou pletou:D..ked tebe nesadol neznamena ze nemusi sandut vsetkym....ja som s nim spokojna a je pre mna cenovo dostupnejsi ako napr vichy(aj ked to je podla testov horsia kozmetika, ako napr nejaky krem z lidlu aj napriek tomu, ze sa predava v lekarniach)..

Mimi323

monita, takže máš dvojfázovú. S lorealkami som bola spokojná, najviac s tou s hrebienkom (dvojfázová). Tú čo máš teraz, tak s tou mi deti potreli biely chlpatý koberec, tak som mala taký shoking :D
Ďakujem za baby, čo potvrdili moje tvrdenie o Avone. Lebo je dosť hlúpe kupovať kozmetiku Avon len preto, že netestuje na zvieratách, ale pritom škodí ľuďom.