S ktorou špirálou máte najlepšie skúsenosti? Čo naozaj predĺži, nezlepí riasi a hlavne zväčší objem.ďakujem
Ktorá špirála je najlepšia?
baby, aka je ta nova max factorka? mate ju niektora? taka tucna cierna s efektom umelych rias...vraj!
lancome hypnose alebo chanel najlepsie mascary !!!!!vyskusajte su fakt dobre aj ked su drahsie ale fakt sa oplati!!!
ja si davam kliestiky len na take tie specialne prilezitosti, inak mi stači aj takek to vyzdvihnutie čo mi urobi spirala.
monitaa, presne, to s tymi fotkami mi tiez uz napadlo. Bolo by super vidiet fotky pred a po naneseni spiraly. Len neviem ci to niekto spravi :)
Tie kliestiky by mali mat vyhodu v tom, ze to vytocenie asi viac drzi, kedze mihalnice sa nahreju. No neviem to isto.
tak môj názor na Avon je uplne rovnaký ako názor Mimi323, že škodí ľuďom.
použila som iba raz nejaké očné tiene, akože veľký boom, lebo Avon. a mali ste vidieť tie moje oči, asi týžden ma štípali a nemohla som sa vôbec maľovať.
inak používam Niveu a som spokojná. Ani Vichy nebolo ktoviečo.
baby nemohli by sme si vymeniť fotky mihalnic aby sme vedeli čo očakavať, lebo napr ked niekto povie ze som maximalne spokojna tak pre ineho to moze byt slabe, alebo niekto povie ze je slaba a druhe len čumia ze jake krasne mihalnice? ja by som napriklad chcela vidieť mihalnicky po lancome arcobalno, alebo aj od inych. mimi ty by si mohla hodiť tie svoje po mf zaujima ma či len mne to nesedelo
baby a čo lancome oscillation akurat som pozerala reklamu skusal ju uz niekto alebo počul o nej?
no kliestiky vytočia viac, ta kulma ti urobi taky prirodzeny oblučik, ked sa pohras viac tak aj ako s kliestikami, ale trva to potom trosku dlhsie. tieto kliestiky tepelne netusim aku maju vyhodu ked aj tak ich je technika ako pri klasickych, neviem nemam vyskusane
aha, vyzera to dobre. ja som si myslela, ze mas taku kulmu, co vyzera podobne ako kliesticky, len je nahrievana www.biga.sk Takze vytoci to viac ako kliestiky? Asi si to budem musiet kupit :)
-odkaz odstránený- no mam niečo take ako ten kartaček panasonik, ale nie presne to iste