Ktorá špirála je najlepšia?

monitaa

no tak s odstupom dvoch dni idem este raz ohodnotiť loreal wollume shocking, spirala je naozaj dobra, pekne zahusti a predlzi riasy , ale ma velmi zly aplikator na čiernu vrstvu!!! je to taky riedky hrebienok na ktorom sa drzi privela farby riasy neprečese ale zlepi. takze ju musim pouzivať s inym aplikatorom vtedy je super. dnes som si vo fanku kupila nejaku novu max factor false lash effect takze o chvilu idem skusiť, ale aplikator ma fakt velky oproti ostatnym niečo ako masterpiece ale je fakt ovela vacsi

laurikaa

Ja momentálne h%ladám nejakú super vodeodolnú špirálu, pretože teraz cez zimu a hlavne na horách mi neskutočne slzia oči. Inak používam MBL- Colossal Volume a pre moje riasy je fakt skvelá. No a vlete som mala Rimmel- Extra super Lash vodeodolnu a naozaj vydržalapotápanie aj celý deŇ vo vode:D Nevedeli by ste mi odporučiť nejaku dobru vodeodolnu ktora naozaj zhusťuje a predlžuje?

Lucinka33

aj mna zaujima aka je ta False Lash Effect, oplatila by sa viac ako Masterpiece Max, pretoze ma napln okolo 13 ml, ak sa nemylim a Masterpiece max len 7,2 ml.

laurikaa

neskúšali ste neiktora tu novu od RIMMEL- Sexy Curves? Má nádherný obal ale tá kefka sa mi zda nedostacujuca pre moje jemne riasy. A je lepšia MF-Masterpiece Max alebo False Lash Effect?

katusaa

Riasenka Loreal Double Extension Beauty Tubes (bielo-červená)tak túto si určite nekupuj, budeš sklamaná a vyvalíš za ňu 500sk. Jediné čo na nej bolo dobré, bolo to že išla ľahko odlíčiť. Ako ked si sťahuješ pančuchy z nôh :)). Žiadne čierne fokle pod očami. Pre mňa už nikdy víc!

lubiskaaa

ja nedam dopustit na S-he stylezone vodeodolna spirala, malicka, sivozelena (alebo jaka je to farba), ale je proste super... pre mna jednicka a stoji okolo stovky :)