S ktorou špirálou máte najlepšie skúsenosti? Čo naozaj predĺži, nezlepí riasi a hlavne zväčší objem.ďakujem
Ktorá špirála je najlepšia?
vies čo luci ja som ju skusala este len teraz večer a bez kliestikov, ale boli v pohode pekne dohora stali. ved ked chces ja ti to zajtra odfotim
monitaa a prosim ta, nevyskusala by si ci drzi aj vytocenie kliestikmi? :) ak ich este mas a nevyhodila si ich, kedze mas tu kefku elektronicku :) dakujem
monitaa tak to je dobre, ze sa ti paci, napis aj o par dni, ze ci nevyschla alebo podobne. Ja nemam dobre skusenosti s Loreal spiralami, mala som Lash Architect a bola to katastrofa. Strasne to lepilo mihlanice, ako musie nozicky vyzerali.
laurikaa - S-he stylezone (mala sivozelena) pre mna jednicka vo vsetkom :))))
lucinka presnu cenu ti uz nepoviem lebo som si kupovala aj licenku a lesk a ja mam kartičku fann na zlavy.
ahojte nemam maniu na spiraly, ale kupujem si tak troskačastejsie, teraz len preto dve lebo tu lorealku som skusala večer narychlo a zdala sa mi super, dnes rano som si ju skusila naostro a ostala som velmi sklamana. ten hrebienok je velmi riedky a medzi zubkami je vela farby strasne to lepi mihalnice a nerozčese ich. takze som musela nabehnuť do parfumerky po novu. povodne som si chcela kupit loreal collagen ale nakoniec som rada ze mi predavajuca radsej odporučila tu false effect od max factor
ja som si kupila napln do spiraly za 45 sk
To je super, aj ja nad nou rozmyslam..a ma velku napln. Inak za kolko si ju kupila vo Fann? V DM ju maju za cca 15 eur (450 SK).
monitaa tak napis recenziu na tu MF False Lash Effect :) ty mas tiez uchylku na spiraly, ked stale kupujes nove, nie? :D
takze max factor false effect len odporučam. mihalnice su huste a predlzene. odporučam nanasať mierne oscilačnym pohybom doplnenym o mierne otačanie kefky okolo os