Ktorá špirála je najlepšia?

karolinaa

ahojte....necitala som cely prispevok(nechce sa mi:-) )...je toho tu vela, ale chcela by som sa spytat, ktorá spirala nevytvára hrudky a nedrobi sa..dakujem

severanka

ahojte dievčatá... včera som si kúpila špirálu Dermacol Magnum a ostala som dosť nemil prekvapená... bola taká riedka že pomaly z tej tuby tiekla... nedalo sa s ňou vôbec namalovať, pretože špirála bola všade len nie na mihalniciach... tak som to dnes šla vrátiť, najskôr mi to nechceli v drogérii vymeniť bez toho kartonu v ktroom to je zabalene (lebo, že oni to bez toho kartónu nemôžu znova predať - skoro som odpadla, že idú predávať chybý tovar) ale potom mi ju vymenili... tá vymeneá je trocha lepšia, ale aj tak sa mi to zdá moc riedke... nikdy som dermacol špirály nemala, tak neviem - to také má byť? oni majú všetky takú riedku konzistenciu?

Mimi323

Lucinka, ja neviem či tá od Duana bola horšia ako z parfumérky, ale ani tá z parfumerky max mi nesedela. tá nová od MF nelepí, ale tá loreal čo som si kupila, sa mi zdá lepšia. a stála 11 eur. Skus si v parfumerke skusiť na jedno oko tú novú od MF a na druhé loreal volumissime, tak sa najlepšie porovnáva.

Lucinka33

Mimi, dakujem, to je dobre, ze si spokojna. Takze sa ti pozdava ta Loreal viac ako Masterpiece Max? A vazne nelepi? Lebo ja sa bojim tych Loreal spiral :) Ta predtym mi robila efekt musich noziciek a to neznasam. Chcela by som skusit tu novu od MF, co spominas. Skoda, ze nevytaca, neviem ci by mi drzala vytocenie kliestikmi. A ta Max od Danuana sa ti preco zdala horsia? Myslis, ze uz ich ma stare?

Mimi323

Lucinka, ja som si kupila cez víkend novú špirálu od Loreal :D Povedala som si, že zmením značku. Lebo som mala tú od Duana, ale zdalo sa mi že nie je až taká dobrá. Bola som vo Fann a skušala som tam na svoje riasy masterpiece max aj tu novú od MF. Tá nová od MF pekne oddelí riasy, lebo zdalo sa mi, že max ich zlepila. ale max tak pekne nytočila, tá nová len predlžila, ale keď používaš klieštiky, tak ti to nevadí. No a potom som nechala tu predavačku, nech mi radšej vyberie dobrú maskaru od Loreal, takže mám Volumissime carbon black a som spokojná, má takú jemnú kefku, prírodnú, lebo MF majú umelú, výborne zhustí nezlepí, a aj predlži.

Lucinka33

Dakujem monita, to by bolo super. Mozes mi poslat fotky na 33lucka33@gmail.com :) Diky este raz. Spiraly Max Factor mi zatial drzali vytocenie vsetky, tak by nemal byt problem ani s touto.

kikuus

laurika tiez som ju kupila kvoi krasnemu obalu :D ale je to taky priemer nic extra ale rozhodne neni zla..podla mna