Ktorá špirála je najlepšia?

michel212

aj ja suuuuhlasim...najlepsia...a najviac vytiahne a zhustí prave maybeline-collosal volume express...ta zltunkaaaaaaa...je uuuplne super....asi najlepsia...co kedy vyrobili podla mna...heh papík

katusaa

evulka, ak mas na mysli tu cerveno-bielu tak ta pekne nastvala aj mna!!! 500 kaciek za taky smejd! Ako keby som mala pancuchy natahnute na riasach. fuuuuj, lezi v sufliku...ble

evulka151

a este by som sa vas chcela opytat, ja mam prirodzene dlhé a vytocene riasy, ale cela by som ece dlhsie aká spirala ich fakt ze predllzi ?? dakujem :))

evulka151

ahojte baby, urcite si nekupujte tu ciolagene od loreal, ja som chcela gosh, ale nemali a ponukla mi tuto colagenovu lorealku,..je hrozna, strasne lepi mihalnice a ako keby nezaschne... proste si ju dam, a ked sa vam niekto chyti oka, alebo sanebodaj nejak chytite vy tak sa vam cele mihalnice pototo :D pokakaju... je strasne na prt...a zbytocne peniaze kokos, normalne ma vytocili s tou cenou...ach...

princesska_15

mne najviac vyhovuje od maybelline colossal volume expres...skusila som teraz max factor false lash effect tak co vam poviem...ako spirala vytoci krasne riasy a zhusti ich ale strasne mi z nej stipu oci...maybelline bola zatial najlepsia

jamka

podla mna su jednoznacne najlepsie Maybellline....riasy az do neba :) fakt... ale co nemam rada na VSETKYCH riasenkach,ze ich treba akoby tyzden-dva "vypouzivat", kym zacnu byt normalne..akoby hned po otvoreni su take ine,riedkejsie ci co :) ale potom superrr