S ktorou špirálou máte najlepšie skúsenosti? Čo naozaj predĺži, nezlepí riasi a hlavne zväčší objem.ďakujem
Ktorá špirála je najlepšia?
no vyskúšaj, ale poriadne si vyber odtieň :D
www.maxfactor.sk
Tu si ho pozri, preklikaj sa cez produkty, make upy, prirodzený vzhľad - mirracle touch.
ewulka, perfektne kryje MF mirracle touch. Ale je drahší (500sk) a viem že majú veeeľmi bledý odtieň, lebo ja som tiež dosť bledá, ale mám druhý najbledší odtieň, lebo baba čo ma líčia s MF mi vravela, že ten najsvetlejší je veľmi svetlý. Tiež ho mala aj moja kozmetička a vravela že ho nemôže používať, lebo je strašne bledý :)
a inak babenky, ked uz je tu rec o spirale, chcela by som sa spytat aj na make up :D momentalne mam dermacol elixir, je sice pre starsiu plet, ale mne sa paci, pretoze je bledunky a vyborne kryje.. ja mam pehy a strasne bledunku plet, tak potrebujem dost bledy make up, co vacsina druhov nema, aj ten najbledsi je premna tmavy... aky je prosim vas make up ktory perfektne kryje a da s akupit aj fakt bledy ???? :)) dakujeem
No jasne, ved ja znacku nezatracujem ako loreal je dobra znacka, ale niektore veci stoja fakt za figu.. inak som bola dnes v obchode a tak som rozmyslala a nakoniec som si kupila rimmelku glam eyes lash flirt :D:D nemala som ani moc penazi, tak som si vybrala to co poznam a je v pohodke.. ked budem mat peniazky tak sa popozeram po nejakej inej :)))
No ja mam lorealku (volumissine) a som s ňou spokojná. Mala som aj iné Loreal maskary a tiež boli dobré, ale tú konkretne, na ktorú nadávate, som nemala, tak neviem.
Ale keď som si kupovala maskaru, tak som sa pýtala na jednu lorealku a predavačka mi otvorene povedala (aj keď potichu) že je otrasná. Preto si myslím, že netreba hneď zatracovať celú značku.
dakujem baby :) no a ta astor dva v jednom je ta biela vrstva a potom cierna ci niee ?? :) aa nieje taka ze su z nej riasy tazke ??? noo mojaaa aj ja mam hentu spiralu v supliku je otrasnaa !!! nikdy viac.... a este tu pisete o maybeline, neviem tu znacku moc nemam rada, su tie spiraly napr ta zlta fakt dobre ???
ja milujem dermacolky:)))
hlavne magnum eyes a long lasting
mne na tej collosal volume vadí len to že je ťažká a padnú mi z nej mihalnice...